Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Buďte sebavedomí: Využite šancu na úspech!

Buďte sebavedomí: Využite šancu na úspech! Zobraziť galériu (2)
Buďte sebavedomí: Využite šancu na úspech! (Zdroj: photl.com)

Kariérny úspech je premenlivý, nikdy nie statický. Je jedno, či sa snažíte udržať si momentálny úspech, alebo mierite vyššie k ešte väčšiemu úspechu. V oboch prípadoch musíte byť ochotní robiť zmeny. Zároveň musíte byť dostatočne ostražití a vedieť sa rozhodnúť, kedy na zmenu nastal ten správny čas.

V knihe Využite šancu na úspech si ozrejmíte, prečo sa väčšinou zmenám bránite a čo podniknúť na prekonanie tohto odporu. Nebojte sa byť otvorení novým nápadom. Prečítaním tejto publikácie urobíte prvý krok na ceste za úspešným zvládnutím zmien. Osvojíte si nástroje, ktoré už pomohli mnohým úspešným jednotlivcom v rôznych profesijných oblastiach prispôsobiť sa novým požiadavkám, zaviesť zmeny, naštartovať ekonomický rast podniku a rozbehnúť svoju vlastnú kariéru.

Kniha Využi šancu na úspech vám odhalí sedem základných faktorov úspechu a to:

- vytrvalosť
- entuziazmus
- iniciatíva
- empatia
- obchodný cit
- sebadisciplína
- sebavedomie

A práve sebavedomie je základný predpoklad úspechu. Toto slovo nepotrebuje žiadne vysvetľovanie - ak chcete dosiahnuť úspech, musíte si veriť. To však ešte neznamená, že keď si veríte, nemáte žiadne slabé stránky. Znamená to však, že musíte spoznať sami seba, poznať svoje silné stránky a na ich základe si potom stanoviť jednoznačný plán, ako dosiahnuť váš konečný, hlavný cieľ.

Sebavedomí ľudia nikdy nestrácajú vieru, že sa dokážu postaviť zoči-voči svojmu strachu a prekonať ho. Najdôležitejšia je viera v seba samého. Presvedčenie, že dokážete vykonať všetko, na čo máte. Musíte si uvedomiť, že v každom drieme dominantná sila, vďaka ktorej dosiahnete všetko, čo si zaumienite. Ak ste presvedčený, že niečo zvládnete, dokážete to, nech ide o čokoľvek. Ak chcete byť úspešný, musíte veriť v svoju schopnosť splniť každý cieľ, ktorý si stavíte.

V knihe Využi šancu na úspech sa dočítate aj to, ako prekonávať svoje obavy zo zmeny, ako sa na tú zmenu vyburcovať, ako posilniť motiváciu, ktorých chýb by ste sa nemali dopúšťať, ako navrhnúť a iniciovať zmenu, ako byť tímovým hráčom, ako spolupracovať s rozdielnymi ľuďmi, ako riešiť vekové rozdiely a rozdiely medzi pohlaviami, alebo ako prežiť prípadné prepúšťanie. Vysvetlenie nájdete na príkladoch zo súkromia i z pracovného života.

Kniha Využi šancu na úspech sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu