Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Vyčistite si auru: Ako na to?

Vyčistite si auru Zobraziť galériu (3)
Vyčistite si auru

Už ste niekedy túžili u niekoho zistiť, akú má náladu, skutočnú povahu, zdravotný stav alebo aká je jeho osobnosť? Aj vy sa môžete ľahko naučiť rozpoznávať a vysvetliť auru – farebné prstence energie, ktoré vyžarujú z duše každého človeka. Ak sa to naučíte, získate silný nástroj na dosiahnutie cieľov, zlepšenie svojho zdravia, naučíte sa, ako pomôcť aj druhým a budete si vychutnávať úspech vo všetkých oblastiach života.

Autor knihy Všetko o aure Richard Webster vás krok za krokom prevedie overenými technikami, ktoré vám ukážu, ako vnímať, posilňovať a prečisťovať auru. Prostredníctvom meditácie, vizualizácie a nápaditých cvikov sa naučíte napojiť na svoj telesný systém čakier – energetických centier, ktoré súvisia so siedmimi úrovňami aury. Vďaka publikácii získate jednoduché návody, ako:

- čistiť a harmonizovať svoje čakry pomocou nerastov a kyvadiel
- rozpoznávať symptómy choroby a uzdraviť sa
- chrániť svoju auru pred psychickým útokom
- pochopiť aury svojich domácich miláčikov a zbaviť ich zlých návykov

Kniha Všetko o aure vás naučí, ako vnímať a rozumieť aure. Objavíte, ako ju využiť, aby ste nadobudli dobré zdravie, neochvejnú vieru a úspech v každej sfére života. Objavíte úžasný systém čakier, ktoré nabíjajú celú vašu bytosť. Naučíte sa, ako sprostredkovať interpretácie aury iným. A tiež sa naučíte, ako využiť vaše poznanie aury, aby ste pomohli hlavne sebe aj vašim blízkym.

Aura odkrýva charakter osoby, mentálny a emočný stav, zdravie, vitalitu a životné osudy. Zreteľne odhaľuje utkvelé myšlienky a city. Ak človek zmení svoje dlho pretrvávajúce myšlienky a city, aura sa tiež zmení, aby to reflektovala. Ľudia, ktorí ju dokážu prečítať, vedia presne povedať, aké sú vaše životné pocity v danom momente, lebo to jasne ukazuje vaša aura.

Kniha Všetko o aure sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu