Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovíčkareň prináša 500 najdôležitejších angl. slovíčok super - rýchlo

Slovíčkareň Zobraziť galériu (3)
Slovíčkareň (Zdroj: PR článok)

Aj vy ste už veľakrát začínali s angličtinou? Aj Vám sa to zdá ťažké? Nezúfajte. Práve teraz vyšla nová a netradičná učebnica angličtiny, ktorá pomôže všetkým, ktorí s týmto jazykom začínajú alebo to už skúšali predtým, no veľmi neuspeli.

Učebnica Slovíčkareň využíva najnovšie  poznatky vedy, aby vás naučila tú najdôležitejšiu slovnú zásobu za rekordne krátky čas. Vedeli ste, že 150 najčastejšie používaných anglických slov pokrýva celú polovicu bežnej anglickej knihy, či konverzácie? Predstavte si, čo to urobí, keď takýchto starostlivo vybraných slovíčok poznáte 500. Tieto slová sa naučíte super-rýchlo a s minimálnym úsilím.

Princípom učenia je svetová metóda zvaná Spaced Repetition -  Postupné opakovanie. Vďaka moderným vedeckým poznatkom o ľudskej pamäti sme 500 vybraných slovíčok zoradili do špeciálnej postupnosti, ktoré sa opakujú vo zvyšujúcich sa intervaloch, a tak sa vám vryjú do pamäti za najkratší čas – a natrvalo.

Kniha Slovíčkareň je rozdelená na 21 kapitol = dní. Používateľ vpisuje do prázdnych políčok anglické slová vedľa slovenského ekvivalentu, pričom si ich nahlas vyslovuje. Aby používal správnu výslovnosť, kniha má slovenský fonetický prepis každého hesla a doplňuje ju audio CD s nahratými heslami od rodených Angličanov.

Na konci každého dňa má používateľ možnosť tvoriť jednoduché vety pomocou naučených slovíčok. Učebnica ďalej obsahuje najpodstatnejšie časti anglickej gramatiky, čím sa uzatvára ucelený súbor učenia anglického jazyka pre študenta – samouka.

Knižka je určená všetkým študentom anglického jazyka, najmä takým, ktorí sú začiatočníci, či mierne pokročilí, ale je aj výborným doplnkom na opakovanie  jazykovo zdatnejším. Určite bude veľkým obohatením slovenského trhu s anglickými učebnicami.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu