Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tomáš Maštalír pokrstí knihu J. Benkovej

Tomáš Maštalír pokrstí knihu J. Benkovej Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír pokrstí knihu J. Benkovej (Zdroj: Petra Áčová a Motýľ)

Autorka roka 2012 Jana Benková vysiela na trh pod krídlami svojho dvorného vydavateľstva Motýľ už svoju 15. knihu s názvom Zlatíčko. Román autorka uvedie do života v rámci veľtrhu Bibliotéka verejným krstom v bratislavskej Inchebe v piatok 15. novembra 2013 o 16.00 h na pódiu č. 2, knihu bude krstiť populárny herec, člen Činohry SND Tomáš Maštalír.

Román Zlatíčko je príbehom Júlie, ktorá príde z malej dedinky do veľkomesta. Zisťuje, že sa pohybuje v prostredí, kde úsmev nemusí vždy znamenať radosť, ani láska skutočný cit, ale ak chce prežiť, prispôsobí sa a rýchlo sa stáva typickou mestskou slečinkou so vždy dokonalým účesom a manikúrou.

Keď stretne Tomáša, je presvedčená, že má vedľa seba muža svojho života. Je krásny, milý, galantný, priam dokonalý. Každá žena by asi spozornela, no Júliu unáša láska na ružových oblakoch, kým nezistí, že jej Tomáš nehovorí celkom pravdu. Vlastne, klame ju každým slovom... Avšak to, čo o ňom zistí nakoniec, je šokujúce...

Autorka, ktorej úspešne vychádzajú preklady kníh aj v Českej republike, začala tento rok prezentovať na titulných stranách svojich románov snímky popredných slovenských fotografov. „Tentoraz som oslovila Stanku Hanusz Hricovú, ktorá sa postarala o naozaj nádhernú a výraznú fotografiu,“ povedala Jana Benková k tvorbe obálky.

Román Zlatíčko nájdete aj v internetovom kníhkupectve iPark.sk s 20% zľavou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu