Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Spoveď zlej matky

Spoveď zlej matky
Spoveď zlej matky (Zdroj: Fragment)

BRATISLAVA – Pre veľký úspech knižného titulu Spoveď zlej matky od britskej autorky Stephanie Calmanovej, ktorý vyšiel po prvýkrát na Slovensku v roku 2006, sa Vydavateľstvo Fragment rozhodlo ponúknuť svojim čitateľom tento titul opäť. Kniha vyšla 10. 9. 2013. Ocenia ju všetky ženy, ktoré vedia, že byť mamou je fuška a zároveň to najradostnejšie obdobie v živote.

„Mať deti je trochu ako montovať obývaciu stenu z Ikea. Začínate pozorným pohľadom na obrázok a chcete mať istotu, že to urobíte perfektne. Potom vybalíte všetky kúsky a zistíte, že je to o čosi komplikovanejšie, než ste si mysleli. Začnete dávať na miesto skrutky a kolíčky a onedlho ste v koncoch. Čoraz unavenejších a zmätenejších sa vás postupne zmocňuje úzkosť, hnev a potom panika. Nakoniec to nejako zbúchate dokopy, schováte nepoužité kúsky a budete len dúfať, že sa to monštrum nezrúti, práve keď bude niekto nablízku. Táto kniha nie je manuál.“ Takto sa prihovára čitateľom autorka knihy Stephanie Calmanová v úvode Spovedi zlej matky. Titul si môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

S úprimnou spoveďou autorky, ktorá otvorene hovorí o problémoch, ale aj úspechoch v živote každej matky sa dokáže stotožniť nejedna žena, ktorá sa na úlohu mamy ešte len chystá alebo ňou už určitú dobu je.

Kniha je okorenená humorom a bežné situácie, často tragikomické, s ktorými sa každá mama denne stretáva, autorka opisuje spôsobom, ktorý rozosmeje, ale zároveň inšpiruje.

Táto kniha vás zaručene pobaví, či už máte pocit, že ste dokonalá matka, ktorá plní svoje úlohy celých 24 hodín denne, alebo máte pocit, že ostatné matky robia všetko dobre, zatiaľ čo vy všetko zle.

Spoveď zlej matky
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Fragment)

Anotácia

Šokujúca, zábavná a pravdivá spoveď autorky Stephanie Calmanovej, ktorá otvorene hovorí o svojich názoroch, úspechoch a neúspechoch v úlohe matky, búra všetky tradície. Vtipné repliky, odkazy a citáty inšpirujú generáciu mladých žien na celom svete. Spoveď napísaná s humorom a zveličením neodsudzuje poslanie matky, ale v nijakom prípade ho nepovyšuje nad zmysel života. Prečítajte si Spoveď zlej matky a konečne uverte, že ste normálna!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu