Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Skvelá pomôcka pre deti aj pre rodičov – Budem prváčik – príprava na zápis do školy!

Skvelá pomôcka pre deti aj pre rodičov – Budem prváčik – príprava na zápis do školy!
Skvelá pomôcka pre deti aj pre rodičov – Budem prváčik – príprava na zápis do školy! (Zdroj: Fragment)

BRATISLAVA – Tisíce prváčikov minulý týždeň zasadlo do školských lavíc, ale mnoho detí ešte stále čaká na tento výnimočný deň, keď sa aj pre ne otvoria brány škôl. A práve pre týchto „malých čakateľov“ Vydavateľstvo Fragment uvádza na trh knižnú novinku Budem prváčik. Táto skvelá kniha pomôže „veľkáčom“ dôkladne sa pripraviť na zápis do školy.

Úlohy v knihe Budem prváčik sú prispôsobené a zostavené podľa požiadaviek škôl pri zápise do prvého ročníka. Hravou formou deti zvládnu základy, ktoré budú potrebovať na hodinách matematiky, čítania, písania a iných predmetov. Aktivity a hry ich budú motivovať a budú mať z učenia radosť.

Kniha pomôže budúcim prváčikom prekonať strach a obavy, ktoré prežívajú deti pred vstupom do školy. Ako uviedla autorka knihy PaedDr. Jitka Pastýříková, prvé týždne v škole do veľkej miery ovplyvnia budúci vzťah dieťaťa k škole a k učeniu. Rodičia môžu svojej ratolesti uľahčiť zasadnutie do školských lavíc včasnou a dostatočnou prípravou a  vďaka tejto pomôcke môžu vypestovať u dieťaťa pozitívny postoj k zvládaniu ťažších etáp školského života.

Celkom 250 strán hravých aktivít zameraných na rozvoj zrakového vnímania, logického myslenia, početných predstáv a orientácie v priestore, nácvik sústredenosti a udržania pozornosti, rozvoj komunikačných schopností a rozvoj jemnej motoriky a grafomotoriky.

Skvelá pomôcka pre deti
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Fragment)

Anotácia

Máte doma budúceho prváčika? Viete, čo má vaše dieťa vedieť a poznať? Pomôžte mu s prípravou!

Zábavné úlohy sú zostavené podľa požiadaviek pri zápise a v prvom ročníku základnej školy. Precvičia vedomosti a schopnosti, ktoré bude budúci prváčik potrebovať. Uľahčite vášmu dieťaťu vstup do prvej triedy – ukážte mu, že sa nemá čoho obávať a najmä, že učenie je zábava.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu