Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Jo Nesbø: Lovci hlav

Jo Nesbø: Lovci hlav
Jo Nesbø: Lovci hlav (Zdroj: Audilibrixi)

Lovci hlav je prvý príbeh nórskeho autora bestsellerov Jo Nesba, ktorý vychádza v našich zemepisných končinách aj v podobe audioknihy.

Jo Nesbø, spisovateľ a rockový hudobník, sa celosvetovo preslávil najmä vďaka sérii kriminálnych príbehov s brilantným, no veľmi drsným a svojským vyšetrovateľom Harry Holeom. Do dnešného dňa sa z tejto série už desiatich príbehov, predalo vyše 20 miliónov výtlačkov a preložené boli do viac ako 40 jazykov.

Knižné predlohy jeho mrazivo-strhujúcich príbehov si už dávno našli svojich čitateľov aj u nás. Avšak až teraz, vo vydavateľstve OneHotBook vychádza prvý audioknižný titul v podaní českého herca a dabéra Filipa Švarca.

Príbeh nás zavedie do sveta Rogera Browna, veľmi úspešného headhuntera, alebo aj inak, lovca hláv. Podľa jeho vlastného názoru je najlepšie a zároveň najhoršie platený lovec hláv v Nórsku. Má príliš krásnu ženu, príliš drahú vilu a žije si "na vysokej nohe". Vďaka tejto kombinácii si musí privyrábať rafinovanými krádežami umeleckých diel. K tomu využíva kontakty, ktoré získava pri svojej práci. Dokonalým Rogerovým kandidátom na lúpež sa jedného dňa stáva Clas Greve a jeho stomiliónový Rubensov obraz, ktorý sa rozhodne získať. Tým však roztáča nečakaný kolotoč udalostí, v ktorom sa cynický headhunter mení na štvanú zver...

Detektívne a kriminálne príbehy patria medzi audioknihami k najpopulárnejším žánrom. Milovníci hovoreného slova sa tak už čoskoro budú môcť nechať strhnúť príbehom, ktorý nezostal nepovšimnutý ani filmovým priemyslom.

Audiokniha Jo Nesbø: Lovci hlav vychádza oficiálne v stredu 28.8. Dovtedy si ju však "čitatelia" môžu objednať za zvýhodnenú cenu, exkluzívne v predpredaji cez internetové audiokníhkupectvo audiolibrix.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu