Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Naučte sa čítať horoskopy

Základy astrológie
Základy astrológie (Zdroj: Ikar)

Veríte na horoskopy? A čítate si ich občas? Ak viete, v akom znamení sa narodili vaši priatelia, príbuzní, či známi, môžete z nich čítať ako z knihy. Len treba vedieť ako a čomu prikladať význam.

Práve vyšla novinka Základy astrológie, ktorá vysvetľuje astrológiu jednoducho a zrozumiteľne aj úplným laikom. Text dopĺňajú názorné ilustrácie.

So Základmi astrológie sa v tajomnom svete zverokruhu, ascendentov a mesačných znamení určite nestratíte. Je pravda, že veda o hviezdach bola po stáročia opradená určitým mysticizmom. Rovnako je pravda, že v súčasnosti znovu ožíva záujem o ňu, mnohí študujú príručky pre samoukov a táto kniha vám poskytne odpovede na základné otázky.

Každý z nás si v novinách či na internete aspoň občas prečíta horoskop. Ak túžite preniknúť do tajov astrológie hlbšie, Základy astrológie ponúkajú pestrého sprievodcu pre začiatočníkov, v ktorom pomocou zverokruhu zistíte viac o sebe aj o ľuďoch v najbližšom okolí. Vyhľadajte charakteristiky jednotlivých znamení, vypracujte si graf narodenia a lepšie pochopíte svoju osobnosť. A dozviete sa ešte viac...

Ak ste si naplánovali kariéru, nejaký lukratívny obchod, alebo máte určité zámery vo vzťahoch, v Základoch astrológie nájdete všetko, čo potrebujete. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu