Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

5 zlatých pravidiel úspechu

Knižné novinky Zobraziť galériu (8)
Knižné novinky (Zdroj: Milan Buno)

Existuje toľko vynikajúcich kníh o tom, ako rokovať, presviedčať ľudí, predávať, získať si ich. No často vám nepovedia, ako konkrétne hovoriť, čo presne robiť a kedy pritlačiť, aby váš partner/kolega/protivník povedal „áno“. Musíte len nájsť citlivé miesto. A zatlačiť. Nová kniha Allana Peaseho vás to naučí... a hneď si pozrite všetkých 7 knižných tipov portálu Topky.sk.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)
Atentátnik (Liza Marklundová)
V edícii Svetový bestseller vychádza ďalšia mrazivá detektívka, ktorá poteší fanúšikov severskej krimi. Štokholm, pár dní pred Vianocami, vrcholia prípravy na letnú olympiádu a nový štadión sa behom pár sekúnd ocitá v plameňoch. Kto je za ničivou explóziou? Teroristi, či atentátnik? Výbuch totiž roztrhá aj veľmi významnú podnikateľku.
Autorku Lizu Marklundovú označujú za kráľovnú švédskej krimi.
Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

V noci budem tvoja (Sherry Thomasová)
Príťažlivý starý mládenec vedie dvojitý život – navonok pôsobí ako neškodný hlupáčik, no v skutočnosti je tajným agentom v službách kráľovnej. A samozrejme, pri vyšetrovaní sa mu do cesty pripletie krásna dáma... Autorku už dvakrát vyhlásili za naj spisovateľku historických romancí na americkom kontinente, takže sa tešte na sympatických hrdinov, iskrivé dialógy, zaujímavé zápletky a nespútanú vášeň.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)
Vongozero (Jana Vagnerová)
Rodáčka z Moskvy, s českými koreňmi, napísala prvotriedny postapokalyptický triler v tradíciách slávneho Stephena Kinga. Moskvu zasiahne smrteľná epidémia, proti ktorej neexistuje vakcína. Prepukne panika, spúšťa sa vlna násilia, rabovania a zabíjania. Jediným a posledným miestom, kde sa dá zachrániť, je zamrznuté jazero Vongozero ukryté v severskej tajge neďaleko hraníc s Fínskom.
Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)
Ustlané na ružiach (Nora Robertsová)
Nora Robertsová je pojem v žánri romantickej literatúry – druhá kniha jej svadobnej série rozpráva príbeh štyroch priateliek, ktoré vedú úspešnú svadobnú agentúru s názvom Sľub. Zdalo by sa, že tieto dievčatá nemôžu mať problém nájsť si správneho chlapa, zažiť plno romantiky, no ako to už býva – obuvník chodí bosý. Emme ležia muži pri nohách, no až teraz sa objavuje ten pravý... Bude to naozaj on?
Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Kľúč  (Simon Toyne)
Keď britský autor Simon Toyne napísal prvú knihu Zasvätený, okamžite si vyslúžil prívlastok „neuveriteľný talent“. Napísal výbušný triler o sprisahaní, plný intríg a vzrušenia, ktorý postavil na tom, že aj odvaha jednej ženy môže odhaliť desivú pravdu. Teraz je tu druhá kniha série Kľúč – tým kľúčom je hlavná hrdinka, novinárka Liv...ale kľúčom k čomu? Príbeh, ktorého strany sa vám budú prehŕňať samé, vás vezme na divokú jazdu po kontinentoch až k hrozivému objavu...

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Pochúťky a misy z hydiny (František Janata)
Kulinárom šéfkuchára Janatu netreba predstavovať – varil v najvýznamnejších hoteloch po celej Európe. Toto je prvá kniha so 6-dielnej série, v ktorej nájdete desiatky chutných receptov z hydiny. Kačacie prsia na medovej omáčke s hroznom, či Kačacia roláda mladej gazdinky – už pri názvoch sa zbiehajú slinky. Kniha je plnofarebná, graficky atraktívna a prehľadná. Nechýbajú Rady majstra kuchára.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)
V otázkách jsou odpovědi (Allan Pease)
Keď po prvý raz vyšla táto kniha, bol to svetový megaúspech. Metódy popísané v knihe zmenili život a podnikanie množstvu ľudí v sieťovom marketingu. Pritom to nie je len ďalší trik „ako rýchlo zbohatnúť“, ale systém „ako zbohatnúť“. V knihe nájdete 5 zlatých pravidiel úspechu. Tiež tipy, ako získať kladnú odpoveď pri presviedčaní. Odpoveď na otázku, prečo bývajú ľudia proti a ako ich dostať na svoju stranu. Inšpirujúca a zaujímavá kniha.

Milan Buno, knižný publicista

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu