Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jedna z najneuveriteľnejších nocí života

Knižné novinky Zobraziť galériu (8)
Knižné novinky (Zdroj: Milan Buno)

Erotické romány sú dnes akosi v kurze...no mnohým čosi chýba. Láska, trochu romantiky, viac emócií, aby to nebol iba obyčajný sex. Novinka Hrana túžby to všetko ponúka – Eve Berlinová už predtým napísala Hranu rozkoše, ktorá sa stala erotickým románom roka v USA. Jej novinka uspokojí opäť najmä dámy prahnúce nielen po opisoch sexuálnych praktík, ale tiež po citoch. Prečítajte si 7 knižných tipov portálu Topky.sk.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Hrana túžby (Eve Berlinová)
Berlinová píše farbisto, zmyselne, sexuálne elektrizujúco, no nesmie tam chýbať láska a romantika. Hlavný hrdina Dante je sexuálne dominantný, sexi muž. Karu Crawfordovú stretol na strednej škole a hneď ho zaujala. Nikdy si však nepredstavoval, že keď sa po dvanástich rokoch stretnú, jej najtemnejšie fantázie sa budú dokonale zhodovať s jeho. Preto Dante prijme miesto v právnickej firme, kde Kara pracuje, a prudká vášeň ich ešte viac zblíži...

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Posledný súd (James Kimmel)
Brek Cuttlerová má všetko. Milujúceho manžela, zbožňovanú dcérku a úspešnú právnickú prax. A potom sa jedného dňa všetko zásadne zmení. Odrazu sedí na stanici, krváca, prestalo jej biť srdce a...je mŕtva. Ako však zomrela? A prečo vlastne?
Vzrušujúci a fantastický svet. Smelé prepojenie právnických trilerov Johna Grishama a svetoznámej Danteho Božskej komédie. Zasnene lyrická, inteligentná a provokujúca kniha: Kto je skutočný posledný sudca našich životov?

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Samoliečenie (Jack Angelo)
Verte, či nie – v správnom dychu sa ukrýva tajomstvo života a uzdravovania. Dýchaním môžete oživiť energetické centrá, stimulovať krížovú oblasť, detoxikovať svoje telo aj navodiť kvalitnejší spánok. Táto kniha prináša na 240. stranách špeciálne techniky, ako efektívnejšie dýchať, posilniť si tak zdravie a nadobudnúť rovnováhu. Autor Angelo evidentne čerpal od indiánskych učiteľov medicíny, z domorodej i šamanskej múdrosti.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Nepoznaný (Chevy Stevensová)
Niektoré otázky je lepšie nechať bez odpovede. Sara bola adoptovaná, no jedného dňa sa rozhodne vypátrať svojich biologických rodičov. Nájde matku...no tá ju zdesene odmieta. A tak hľadá ďalej, ale prichádza šok: jej biologický otec je sériový vrah žien. A jej matka jediná žena, ktorý jeho útok prežila...
Vynikajúci psychologický triler z pera talentovanej Chevy Stevensovej. Jej prvý román Nezvestná ju zaradil medzi bestselleristov New York Times. A opäť dokazuje, že dokáže čitateľa strhnúť, prekvapiť a spôsobiť mu nejednu zimomriavku.
 

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Tak spi už! (Helen Walshová)
Do tejto knihy sa nepustí každý. Je však dobré, že autorka otvára obchádzanú a neraz až tabuizovanú tému popôrodnej depresie cez vzrušujúci príbeh. Hrdinkou je mladá slobodná mamička Rachel, ktorá takouto depresiou trpí a hoci sa túžila stať tou najlepšou mamou na svete, teraz chce jediné: poriadne sa vyspať. Kam až bude ochotná zájsť, aby svoje dieťa uspala?
Často šokujúci príbeh, no bezpochyby silný a srdcervúci.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Povedz mi prečo
Ak máte malé deti, tu si prídete na svoje. Úžasná knižka pre malých zvedavcov...ale určite si v nej radi zalistujú aj dospeláci. Prečo zívame a prečo svetlo priťahuje hmyz? Prečo mávame zimomriavky a ako dokážu ryby dýchať pod vodou?
Vyše 180 všetečných otázok, ktoré nám drobci kladú a my sme často v pomykove. Jednoduché otázky, zábavné, ale pravdivé odpovede, hra so samolepkami a šesť prehľadných tém: história, príroda, ľudské telo, zvieratá, deň čo deň a vesmír.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Bastardi v politike (Leopold Moravčík)
Toto sú príbehy o tých, ktorí zneužili moc…ale najhoršie je, že sa s takýmito ľuďmi stále stretávame. L.Moravčík vložil do knihy 12 príbehov diktátorov, ktorí stáli na čele rôznych štátov a ich konanie ovplyvnilo životy miliónov ľudí. Nicolae Ceauşescu, Pol Pot, Usáma bin Ládin či iracký diktátor Saddám Husajn. V knihe sa nestratí ani laik, ktorý sleduje politiku len príležitostne. Autor postavil príbehy na faktoch a poukazuje na to, ako moc a bohatstvo deformujú charaktery.

Milan Buno, knižný publicista

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu