Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Strhujúci krimi triler Ľadové oči už čoskoro v kníhkupectvách!

Ľadové oči Zobraziť galériu (3)
Ľadové oči (Zdroj: Fragment)

BRATISLAVA – Vydavateľstvo Fragment predstavuje ďalšiu novinku zo série strhujúcich krimi trilerov. Už o pár dní, 14. 4. 2013 sa objaví na knižnom trhu ďalší triler s názvom Ľadové oči. Na jeseň vyšla prvá kniha v edícii Čierny sneh. Hlavnými témami príbehov sú nebezpečné tajomstvá, napätie, aktuálne problémy mladých ľudí a nechýba ani napínavá kriminálna zápletka. V Nemecku zožala séria obrovský úspech a obľúbenosť krimi trilerov medzi mladými čitateľmi stále narastá.

Každý túži stretnúť pravú lásku, spriaznenú dušu. O takejto láske sníva aj pätnásťročná Kira.

Na školskom výlete v Berlíne ju novo nájdené kamarátky navedú na hlúposť a ona, keďže sa im chce zapáčiť, je ochotná urobiť čokoľvek. A tak sa zrazu ocitne sama v noci v nebezpečných uliciach veľkomesta a nemôže nájsť cestu späť do hostela. Práve vtedy stretne záhadného chlapca Gunnara, ktorý má magicky zelené oči. Ponúkne jej pomoc.

Kira miluje zelenú farbu a on spĺňa všetky jej požiadavky na dokonalého chlapca. Dokonca majú spoločné záujmy, spoločné túžby. Akoby sa narodili jeden pre druhého. Vymenia si telefónne čísla. Zdalo by sa, že je to začiatok krásnej, romantickej lásky.

Kira však rozmýšľa, či je vôbec možné mať toľko spoločného s iným človekom.

Začnú spolu komunikovať cez e-mail a Kira verí, že našla skutočnú lásku. Zároveň však cíti zvláštny chlad a premenlivosť Gunnarových nálad. Má pocit, že o nej vie informácie, o ktorých mu nikdy nepovedala. Je Gunnar skutočne tým, za koho ho Kira považuje? Alebo sa Kira vo svojej naivite zamilovala do niekoho, kto pred ňou skrýva nebezpečné tajomstvo?

Autorka príbehu Katrin Stehle píše štýlom, ktorý čitateľa od prvej chvíle chytí a nepustí, až kým nedočíta knihu do konca. Opisuje problémy, ktoré môže zažiť ktorýkoľvek tínedžer.

Nastoľuje otázku, nakoľko je bezpečné odhaliť na sociálnej sieti či na blogu podrobnosti zo svojho života. Kde je hranica a miera toho, čo je ešte bezpečné a čo nie? Ako ľahko sa môže mladý neskúsený človek stať obeťou zneužitia?

Vydavateľstvo Fragment vydalo v tejto edícii na jeseň knihu Čierny sneh. Ďalší krimi triler s názvom Slzy anjela vyjde 19. 6. 2013.

Anotácia:
Dobre zváž, komu budeš dôverovať. Mohol by to byť nesprávny človek...

Noc v Berlíne. Kira, ktorá sem prišla na školský výlet, zablúdila. V cudzom meste si pripadá stratená a zúfalá. Vtom sa odniekiaľ ako zázrakom vynorí mladík, ktorý jej pomôže. Gunnar pripadá Kire ako spriaznená duša, majú rovnaké pocity, rovnaké záľuby a názory. Zostanú v kontakte a píšu si mejly.

Každý však skrýva nejaké tajomstvo, niekto malé, druhý temné a desivé. Príbeh, ktorý sa začal tak romanticky, sa postupne mení na skutočnú nočnú moru...

Strhujúci krimi triler Ľadové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fragment)
Anotácia:
Kto je v skutočnosti páchateľ a kto obeť? Nikdy nedaj na prvý dojem, zdanie často klame...
Larin brat Simon zmizol bez stopy. Nikto netuší prečo, ani polícia nemá žiadne vysvetlenie. Lara sa rozhodne pátrať na vlastnú päsť a zistí zvláštne veci, ktoré sa k jej predstave o Simonovi vôbec nehodia. Medzitým sa po mestečku začnú šíriť divoké špekulácie a klebety. Hovorí sa o násilí, mučení a vydieraní. Bol Simon páchateľ alebo obeť? Lara je odhodlaná zistiť pravdu za každú cenu!    
Strhujúci krimi triler Ľadové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fragment)

Anotácia:
Existuje iba deň. Minulá noc neexistuje.
Na drevenom ostrovčeku pre plavcov uprostred jazera našli dobodané dievča. Nikto netuší, kto mohol šestnásťročnej Flore tak ublížiť. Polícia objaví kopu stôp, no žiadna z nich nevedie k páchateľovi. Nozaj si Flora z noci, keď bola napadnutá nič nepamätá? Alebo snáď mlčí úmyselne?

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu