Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bozk na rozlúčku!

Knižné novinky Zobraziť galériu (8)
Knižné novinky (Zdroj: Milan Buno)

„Keď tu nebudem, vždy pobozkaj chlapcov dvakrát,“ napísala Kate do zoznamu vecí pre svojho manžela a dvoch synov. Zomierala na rakovinu, boli to jej posledné dni a tak spísala veci, na ktoré by nikdy nemali zabúdať...keď tu už raz nebude. Začítajte sa do novinky Mamin zoznam, ktorú Daily Express označil za „jeden z najdojímavejších príbehov, aký ste kedy čítali.“

Pozrite si 7 knižných tipov portálu Topky.sk.

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)
Apokalypsa (Mario Girodano)
1.slovenský digiromán aj v papierovej podobe. Konšpiračný triler, ktorý vás zavedie do Himalájí, vzápätí na vesmírnu stanicu a potom do Vatikánu, kde nastal nebývalý rozruch. Pápež odstupuje a bez stopy zmizne. Reportér Peter Adam rýchlo zisťuje, že stopy vedú k záhadnému rádu, ktorý pôsobí v utajení... Ale neprezrádzajme. Ak milujete podobný typ Dana Browna, či Meno ruže Umberta Eca, určite sa nechajte presvedčiť. 
Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Z mojej domácej lekárne (Mária Trebenová)
Novinka svetovo uznávanej priekopníčky bylinnej medicíny by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. 360 strán tipov, rád a receptov od ženy, ktorá nikdy nemusela vyhľadať lekára ani užívať lieky. Podľa Trebenovej na každú chorobu vyrástla bylinka a táto dáma vie, čo hovorí: z jej hitu Zdravie z Božej lekárne sa iba na Slovensku predalo takmer 400.000 kusov. 

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Mamin zoznam (St John Greene)
Táto kniha vás dostane do kolien. Keď mama napíše pred smrťou zoznam vecí pre manžela a dvoch synov, aby dokázali žiť spokojný a šťastný život, musí vás to chytiť za srdce. Kate má rakovinu, zomrie, ale jej zoznam je neuveriteľne inšpiratívny a nabitý nádejou, takže máte pocit, že je tu stále s vami... Z tejto knihy priam cítiť život plný radosti, zmysluplnosť a chuť prežiť všetko to krásne, čo ponúka. 

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Oddelená strava – Recepty a diéty
Katarína Horáková je odborníčka a už viacerými knihami dokázala, že vie, čo čitatelia očakávajú. V tejto knihe ponúka recepty na pestré, rýchle a pomerne lacné jedlá, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Môžete začať napríklad jarnou wellness diétou, nechýbajú energetické hodnoty receptov a komplet diéty na zlepšenie metabolizmu. Leto sa blíži a toto je naozaj dobrý tip:)

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

To já přesunul váš sýr (Deepak Malhorta)
Ak ste čítali bestseller Spencera Johnsona Kam sa podel môj syr, pokračujte touto knihou. V tej prvej ste sa naučili zbytočne nepremýšľať, prečo vám veci nevychádzajú, ale radšej hľadať nové riešenia. V tejto vás Deepak priamo nabáda: načo zostávať v bludisku, uniknite z neho! Príbehy s podobenstvami majú niekedy väčší efekt ako tie bežné...

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Dejiny sveta od A po Z (Marek Budaj)
Kompletný sprievodca svetovou históriou, ako hlása podtitul na obálke knihy. Vyše 400 strán je dobrých na zbežné zorientovanie sa v celosvetových dejinách. A pravdu povediac – bohato to stačí pri dnešnej záplave informácií a povrchnosti. Encyklopédia bohatá na farebné ilustrácie obsahuje abecedne radené heslá, ľahko sa v nej orientuje a vyhľadáva. 

Knižné novinky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Milan Buno)

Milujem ťa, Justin! (Timea Mišenčíková)
A ešte tip pre tínedžerky, ktoré by si božského Justina Biebera natreli aj na chleba. Príbeh 16-ročnej Katky, ktorá na vlastnej koži spozná život tejto preceňovanej celebrity a zmení jej to celý život. Zvyká si na život v Amerike, kam sa s rodičmi presťahovala...a veruže, Justin nechce byť len obyčajný kamarát. Pre „obdivovateľky“ Jusa kniha na jedno zahryznutie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milan Buno, knižný publicista

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu