Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kniha o bozkávaní

Bozky sú korením života, onou ingredienciou, ktorá dá všedným dňom rôzne príchute
Bozky sú korením života, onou ingredienciou, ktorá dá všedným dňom rôzne príchute (Zdroj: Alexandra Hejlová)

Mimoriadne zaujímavý knižný titul pre čitateľov všetkých generácií. Zárukou kvality je spisovateľka Marie Formáčková spolu s nakladateľom a spevákom Jindřichom Krausom v úlohe spoluautora. Maliarka a ilustrátorka Alexandra Hejlová vytvorila farebný olejový pastel k obálke knihy a celostránkové ilustrácie k rukopisu knihy.

Obraz bol pokrstený  na jej vernisáži speváčkou Helenou Vondráčkovou, s tým, že názov knihy bol do dnešného dňa pred novinármi a ostatnými utajený!

Kniha je nabitá zaujímavými a užitočnými informáciami a dokonca nechýba kapitola interesantná  hlavne pre ženy „Bozkávanie podľa zverokruhu“. Aký by asi bol život, keby sme sa nebozkávali?  Možno by bol jednoduchší, pretože bozky  nám často komplikujú život, ale rozhodne by bol smutnejší, šedivejší a ťažko by nám ľuďom mohli bez bozkov narásť ony pomyselné krídla,  vďaka ktorým  sa vznášame až niekam vysoko do oblakov, hoci v skutočnosti neopustíme pevnú pôdu pod nohami.

Bozky sú korením života, onou ingredienciou, ktorá dá všedným dňom rôzne príchute. Sú kompasom, ktorý nás spoľahlivo prevedie našimi  vzťahmi, pretože  už po prvom bozku väčšinou spoznáme, či nám to s dotyčnou  osobou  bude fungovať.

Bozky nás sprevádzajú celý život a stojí za to trochu sa nad nimi zamyslieť, pretože i bozkávanie  patrí do oblasti umenia a oplatí sa v tomto odbore sa vzdelať. Napokon, to je dôvod,  prečo vznikla tato kniha. Bozkávajme sa...

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu