Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Darček na poslednú chvíľu a bez stresu?

Audiolibrix Zobraziť galériu (3)
Audiolibrix (Zdroj: Audiolibrix)

Čo tak prekvapiť svojich známych audioknihou, ktorá je originálna, zaujímavá a hlavne je už za pár minút u Vás doma. Ideálny Last minute darček.

Asi každý z nás zažil ten pocit, keď napriek tomu, že si už v septembri sľúbil, že všetky darčeky bude mať vybavené v predstihu, ale zrazu zaklopali Vianoce na dvere. Posledná sviečka na adventnom venci začala nezadržateľne horieť a človek sa chtiac nechtiac musí zaradiť do húfu podobne zúfalých nakupujúcich a s hrôzou zháňať darček na poslednú chvíľu.

Ide to však aj inak.
Čo tak darovať originálny darček a nemusieť ani vystrčiť päty z domu? Darujte svojim blízkym a kamarátom originálnu audioknihu.

Audiolibrix Vám ponúka originálny vianočný darčekový poukaz. Darovať môžete buď konkrétnu knihu alebo necháte výber na obdarovanom a venujete iba kredit, za ktorý si obdarovaný vyberie zo širokej ponuky audiokníh na stránke www.audiolibrix.com

Tipy na audioknihu pre muža:
Cesta Steva Jobse (iLeadership)
Nová kniha o fenoméne menom Steve Jobs. Auiokniha prináša živé príklady náročných úloh a víťazstiev Jobsovho vodcovstva od zavedenia Macintosha a Apple II cez obdobie, kedy prekvapivo upadol v nemilosť, až po jeho návrat ku kormidlu Apple a vývoju iPod, iPhone a iPad.  Používajte jeho zásady a prístupy k zlepšeniu vlastného života.

Tip na audioknihu pre ženu:
Listy Emilovi I.
Milan Lasica opäť dokázal, že je naozaj multitalentovaný umelec a s ľahkosťou sebe vlastnou narozprával úvodné kapitoly svojej ostatnej knihy Listy Emilovi.
Kto už by vedel interpretovať postavy lepšie ako sám autor?
Dva roky sa čitatelia .týždeň mohli zabávať (a zamýšľať) nad listami dôchodcu Mira, ktoré písal zo starobinca, po novom hospica, svojmu spolužiakovi Emilovi. Herec, dramatik a textár Milan Lasica v nich cez postavu fiktívneho dôchodcu Emila zhrnul v skratke a s humorom jemu vlastným polstoročie našich dejín.

Tip pre deti:
Heviho diktátor
Pe všetky deti, ktoré sa ešte úplne neskamarátili s priateľom Mäkčeňom a kamarátkou Bodkou. Daniel Hevier predčítava veselé diktáty ktoré pomôžu aj pobavia.

Prípadne môžete vyskúšať štastie vo vianočnej súťaži o audioknihy, ktorá ešte stále prebieha v spolupráci s Topky.sk

"Navyše iba dnes 21.12.2012 zľava 30% na všetky tituly."

Audiolibrix
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Audiolibrix)
Audiolibrix
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Audiolibrix)

 

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu