Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTOREPORTÁŽ len pre silné žalúdky: Obete spackaných plastík!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: profimedia.sk, topky.sk)

MEXIKO - Veľa žien túžiacich po kráse sa stalo obeťou mexických praktík. V domnení, že dostali injekciu minerálov a kolagénu, zaplatili nemalú sumu. Neakreditované zariadenia však používajú injekčný roztok obsahujúci neznáme látky, ktoré môžu spôsobiť ochrnutie a ďalšie nežiaduce účinky, nehľadiac na zlé prevedenie plastických operácií.

Carmela Estrela so svojou dcérou osem dní po korekčnej operácii. Posledné dva roky bojuje s reakciou na neznáme látky. V jej dôsledku takmer prišla o zadok a má problémy s chôdzou.
Zobraziť galériu (9)
Carmela Estrela so svojou dcérou osem dní po korekčnej operácii. Posledné dva roky bojuje s reakciou na neznáme látky. V jej dôsledku takmer prišla o zadok a má problémy s chôdzou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Marcela Miranda Cornejová (40) odhalila ranu po nedávnej biopsii. Je ďalšou pacientkou podvodníka s prezývkou Zabijak krásy.
Zobraziť galériu (9)
Marcela Miranda Cornejová (40) odhalila ranu po nedávnej biopsii. Je ďalšou pacientkou podvodníka s prezývkou Zabijak krásy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Maria de Refugiová si dáva do nohavičiek špeciálnu protetickú penu, ktorá má vyplniť jej telesné deformácie.
Zobraziť galériu (9)
Maria de Refugiová si dáva do nohavičiek špeciálnu protetickú penu, ktorá má vyplniť jej telesné deformácie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Candy Medina Montoyaová (48) odhaľuje jazvy po nedávnej operácii, pri ktorej jej museli odsať zo žalúdka 3/4 litra oleja do prevodovky.
Zobraziť galériu (9)
Candy Medina Montoyaová (48) odhaľuje jazvy po nedávnej operácii, pri ktorej jej museli odsať zo žalúdka 3/4 litra oleja do prevodovky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Julieta Zorayaová čaká v nemocnici na vybratie stehov po korekčnej operácii. Aj ona prišla takmer o celý zadok.
Zobraziť galériu (9)
Julieta Zorayaová čaká v nemocnici na vybratie stehov po korekčnej operácii. Aj ona prišla takmer o celý zadok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Veronica Gonzalez Garciaová bola častou pacientkou Zabijaka krásy. Prišla o prsia a dnes má plastiku. Stala sa prezidentkou organizácie pomáhajúcej jeho obetiam.
Zobraziť galériu (9)
Veronica Gonzalez Garciaová bola častou pacientkou Zabijaka krásy. Prišla o prsia a dnes má plastiku. Stala sa prezidentkou organizácie pomáhajúcej jeho obetiam.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lieky, ktoré predpísal podvodník svojim obetiam. O zdravie pripravili už desiatky žien.
Zobraziť galériu (9)
Lieky, ktoré predpísal podvodník svojim obetiam. O zdravie pripravili už desiatky žien.  (Zdroj: profimedia.sk)

Hruď Marie de Jesus Lopezovej bola po vstreknutí nebezpečných látok zamorená cystami. Na fotografii má dva dni po mastektómii.
Zobraziť galériu (9)
Hruď Marie de Jesus Lopezovej bola po vstreknutí nebezpečných látok zamorená cystami. Na fotografii má dva dni po mastektómii.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu