Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trapas v Hlase: Ukázal zadok v priamom prenose!

Jakub Pohle sa tak rozohnil, až mu spadli gate. Zobraziť galériu (8)
Jakub Pohle sa tak rozohnil, až mu spadli gate.

PRAHA - Pár nevydarených okamihov! Prvý priamy prenos Hlasu Česko Slovenska poznamenal pád moderátorky Martiny Tiny Csillaghovej (28) a tiež jeden úsmevný moment. Ten má na svedomí Jakub Pohle (21). Diváci pri obrazovkách si jeho trapas zrejme nevšimli, ale zákulisie ním doslova žilo. Fotografom totiž súťažiaci nechtiac otrčil svoj zadok.

Nie všetko vyšlo, ako malo. Prvé naživo vysielané kolo Hlasu Česko Slovenska poznamenali malé chybičky krásy. Polovici Rytmusovych zverencov napríklad pri spoločnej skladbe nefungovali mikrofóny, neskôr sa zasa moderátorka Martina Tina Csillaghová zranila na schodoch.

Galéria: Fotoreportáž z prvého živého prenosu Hlasu Česko Slovenska.

Naopak, úsmevný trapas má na konte Jakub Pohle alias Jackie. Rocker srdcom a dušou sa pri skladbe Born To Be Wild odviazal až natoľko, že mu spadli nohavice. Odhalil tak časť svojho pozadia spolu so slipami telovej farby. 

„Jakub bol z toho dosť nešťastný. Na obrazovkách to možno nebolo vidieť, ale v zákulisí si z toho všetci robili srandu,” povedal  o úsmevnom trapase zdroj topiek. „Nakoniec sa na tom smial aj on,” dodal na záver. Pohle si zrejme uvedomil, že rockeri si takýchto vecí naozaj ťažkú hlavu nerobia.

Tip: Pozrite si Hlas alebo nejaký dobrý film? Vyberte si svoj program na večer na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu