Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Minister Krajcer bol online: Sulík sa mohol miesto Kočnera radšej poradiť so mnou!

Minister Krajcer Zobraziť galériu (2)
Minister Krajcer

BRATISLAVA – Zmenil tlačový zákon, podarilo sa mu vybojovať peniaze z EÚ na obnovu slovenských hradov a jeho rezortu sa vyhýbali škandály. Materská strana však musí v posledných dňoch čeliť obvineniam podnikateľa Mariána Kočnera. Minister Daniel Krajcer odpovie na otázky čitateľov Topiek, už dnes od 11.hod.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

29.02.2012 12:02 - otázka od pepo
dobre rano! neobavate sa ze vcerajsia informacie vylucia SAS z parlamentu?
Nezaznel jeden jediný dôkaz, ktorý by kompromitoval stranu. Boli to len kýble špiny, ktoré sa na nás včera cielene vyliali. Spolieham sa na schopnosť ľudí rozoznať, kto ponúka skutočné riešenia a kto si je schopný priznať chybu a vyvodiť z toho zodpovednosť. Ďakujem vám za vaše otázky a za čas, ktorý ste so mnou strávili. Želám všetkým pekný deň.
29.02.2012 11:58 - otázka od miso
Dobry den! je pan Sabol sponzor SAS?lebo sulik sa tomu vyhyba co to len potvrdzuje...
Pán Sabol nie je sponzor SaS.
29.02.2012 11:57 - otázka od jachim
pan krajcer, je teda pravda že aj SAS ma svojich akcionarov? ako vravel pan Kočner že jednym z nich je p. SABOL??? su zvyšny dvaja p.Boskovič a p. Benkovič??? len poprosim odpovedať, a nie obracať to na inych! DAKUJEM
Je to lož. SaS nemá akcionárov. Pán Kočner ohľadom pána Sabola neuviedol ani jeden jediný dôkaz. Čo sa týka pánov Boskoviča a Benkoviča, tí strane prispeli, ale nie sú žiadni akcionári. Ale to sú všetko informácie, ktoré strana bez problémov zverejnila.
29.02.2012 11:56 - otázka od zdeno
Zdravim!Chcem sa opytat ako mozete obhajovat sulika tym ze nespravil nic nezakonne? moralka a etika Vam nic nehovoria pri posudzovani jeho spravania?ved sa uchadza o nasu doveru tak to mu velmi nepomohlo co sme videli...
Nepomohlo to jemu, ani celej SaS. Práve preto sa tento útok spustil tesne pred voľbami. Každému musí byť jasné, že to bola cielená akcia. Ako hovoril Marcus Porcius Cato: "Kartágo musí byť zničené." Ale nie vždy sa to musí podariť. Je to vo vašich rukách.
29.02.2012 11:54 - otázka od Peťo
Pán Krajcer, zaujímal by ma Vás názor, že či nie je podľa Vás smiešne , že celú stredopravú vládu spája iba to, aby nevládol Smer? Zaujímalo by ma, čím konkrétne Vaša strana chce pomôcť občanom Slovenska? Ak budete vo vláde, podporíte zvýšenie DPH, ako sa k tomu hlási SDKU, ktorá iným spôsobom nedokáže /nevie/ ozdravovať verejné financie.
Sme proti zvyšovaniu daní, či už priamych alebo aj DPH. Ozdravovať verejné financie by sa malo zoštíhľovaním štátu a celej verejnej správy, lepším výberom daní a efektívnejším riadením štátnych podnikov, a lepším čerpaním eurofondov a nie vytváraním nových ministerstiev.
29.02.2012 11:52 - otázka od kamil
zdravim! Este aj po vcerajsich vetach verite sulikovi a svojim kolegom?
Verím.
29.02.2012 11:52 - otázka od ladislav
Dobrý deň pán minister chcem vám položiť jednu otázku a jeden názor. Ked tak silno obhajujete svojho predsedu p.Sulika myslite si,že ste hlasovali aj vy podla svojho svedomia a svojho vedomia znížit platy starostom o 10 percent a sebe navyšit o 700eur. A môj názor,každý novinár ktorí ide do politiky chce rýchlo zbohatnúť a o vás to platí tak isto , lebo vodu kážete a víno pijete
Išlo o presadenie zodpovednosti politikov za znižovanie deficitu verejných financií, na čo mali byť naviazané aj platy poslancov a ministrov. Pred voľbami to nevyznelo dobre. Ale cieľom bolo znížiť deficit verejných financií a to sa čiastočne podarilo.
29.02.2012 11:50 - otázka od Jozef, Prešov
Pán minister, ak politici rozhodujú o veľkých peniazoch, potom veľké peniaze rozhodujú o politikoch. Platí toto pravidlo aj o strane SaS? Každá politická strana ktorá sa dostane k moci okamžite dosadzuje svojich ľudí v štátnej správe systémom škatule hýbte sa. Napríklad z nominanta strany KDH sa z miesta učiteľa na strednej škole posunie na riaditeľa dialničnej spoločnosti a zároveň je z neho člen v dozornej rade inej štátom ovládanej a.s.. Komu okrem rodnej strany prospievajú tieto pravidelné povolebné šachy?
Pred voľbami každá strana sľúbi ľuďom hocičo. Aj teraz počúvam, ako viacerí politici budú presadzovať zrušenie politických nominácií. Dôležité sú však skutky. V roku 2010 sme na koaličných rokovaniach vyzývali našich partnerov, aby sa výrazne obmedzili pozície, ktoré sa politicky obsadzujú. Neuspeli sme, žiaľ. My sme teda na takéto zmeny pripravení.
29.02.2012 11:48 - otázka od maria
Dobry deň pán minister:-) Myslíte si,že ste chlap na správnom mieste? Ďakujem!
Dúfam Mária, hoci neviem, či sa ma pýtate ako muža alebo ako politika :)
29.02.2012 11:47 - otázka od martin
Dobry den, mam na Vas jednu otazku. Kolko ste brali proviziu v "Zahorskej" v rokoch 96-06 za diskusnu relaciu od oligarchskej pravice financovanej spoza mora? Nespochybnujte to, pretoze takisto aj pani "Musketova" je v tom namocena az po usi. Predpokladam ze ste si vedomy ze za ozobracenim SR (predaj SPP, SE, ST atd atd) ste zodpovedny aj VY!
Prepáčte, ale na nezmyselné otázky sa nedá odpovedať.
29.02.2012 11:46 - otázka od gregor
Nazdar Dano ! Pozdravuje Ta kamarat z brigady z NDR. Stare dobre casy s Rainerom, Alexejom a ZIL-om. Zelam vsetko dobre.
Nazdar, ty si ten Gregor z Červeníka? Dobre si pamätám? Aj na tie tvoje príbehy... :)
29.02.2012 11:45 - otázka od Miroslav X.
Fandím vám pán minister. Myšlienka obnovy hradov sa mi veľmi pozdáva, sám už od roku 2000 pravidelne navštevujem zrúcaniny po celom Slovensku a pravdupovediac, mnohé z nich potrebujú záchranu, aby namiesto nich nezostala pre ďalšie generácie len kopa kamenia. A to nehovorím o tom, že mnoho nezamestnaných ľudí si pri tejto príležitosti môže nájsť aspoň dočasnú prácu, prípadne si obnoviť stratené pracovné návyky. Kiež by podobných projektov bolo viac!
Teraz sme naštartovali obnovu vyše 40 hradov. Je na voličoch, či ich bude v budúcnosti viac, a či prídu na rad aj kaštiele, kúrie a ďalšie kultúrne pamiatky.
29.02.2012 11:44 - otázka od Peter
Ste rád,že si vás šéf dal preklepnúť Kočnerovi a konzultoval vašu kandidátku s ním?
Mohol sa skôr poradiť so mnou...
29.02.2012 11:43 - otázka od Alžbeta
Dobrý deň,pán minister.Chcem Vám povedať,že prácu ministrov zo strany SAS považujem za najlepšiu.Vrátane p.Galka.Čo sa to teraz deje okolo SAS?Nesnaží sa niekto o cielenú,dporedu pripravenú likvidáciu Richarda Sulíka a SAS?
Ďakujem za názor. Vidíte to presne, je to cielená a dopredu pripravená snaha o pošpinenie a likvidáciu SaS. Verím, že ľudia to dokážu odhaliť.
29.02.2012 11:42 - otázka od Marek
Dobrý deň, pán Krajcer, musím otvorene povedať, že patríte k jedným z najlepších ministrov súčasnej vlády. Rozumiete problematike, ste vecný, poctivý a hlavne nemáte škandály. Chcem sa spýtať, či nie ste sklamaný a znechutený zo súčasného stavu politiky. Myslíte si, že existuje reálna šanca na pravicovú vládu? Vaša strana si už kladie personálne podmienky... Navyše, súčasná vláda stratila moju dôveru, rozpadli ste sa. Ako mám veriť stranám, ktoré boli vo vláde, že podobná situácia sa nezopakuje a že v prípade úspechu by ste skutočne vydržali vládnuť 4 roky? Ako mám dôverovať ľuďom, ktorí nepriamo podporujú Pentu (Uhliarik a KDH), ktorí sú v Gorile až po uši (SDKU, čiastočne MOST), ako mám veriť Vám, keď sa váš predseda stretáva s Kočnerom, ktorý má podľa mňa tiež všeličo na svedomí? Škoda, že sa mnoho pravicových politikov správa takto, ubližujete sami sebe... Chcel by som voliť slušnú stranu, ale zatiaľ som nenašiel žiadnu, ktorá by nepredstavovala menšie zlo. Ja totiž menšie zlo voliť nechcem. Ďakujem za odpoveď a prajem veľa úspechov vo voľbách
Ďakujem za Vaše hodnotenie. Budúca vláda bude musieť riešiť krízu a nielen ekonomickú. Musí mať pripravené riešenia. Budúca vláda musí byť zostavená na základe programovej blízkosti. My tieto riešenia ponúkame. Opäť podľa viacerých hodnotení je náš program v mnohých oblastiach najlepší. Šanca na stredopravú vládu existuje, stredopraví voliči však musia ísť k urnám. Inak hypoteticky hrozí aj ústavná väčšina Smeru.
29.02.2012 11:39 - otázka od Dano
pekny den, pan Krajcer. hovori sa, ze ste si zacali s jednou znamou spevackou. co je na tom pravdy? planujete s nou mat dlhodoby vztah?
Skúste mi napísať, s ktorou, možno sa niečo nové o sebe dozviem :)
29.02.2012 11:38 - otázka od Ivan
Dobre rano, pan minister Zaujimalo by ma co si myslite o Igorovi Matovicovi?
Snaží sa uspieť v politike a robí pre to naozaj všetko :)
29.02.2012 11:38 - otázka od Martin
dobry den, pán Krajcer vsetci ste taraji a nic pre Slovensko nerobite. Pan Sulik je taky isty ako Fico, Slota ci Dzurinda. Preco pan Sulik nechce povedat, preco sa stretaval s panom Sabolom, preco sa prestal stretavat s Kocnerom,preco ste vraveli, ze nezoberiete nijaaky cent pre stranu. Vsetko je to pravda, mozno to pan Kocner v nejakych veciach prehnal, no bude na tom aj dost pravdy.Ja budem volit Matovica, pretoze je jediny cisty politik na Slovensku.
To, čo sme za ten krátky čas urobili, som už uviedol vyššie. Koho budete voliť, je Vaše slobodné rozhodnutie.
29.02.2012 11:37 - otázka od Milan Hubert
Boli by ste taký zhovievavý voči Sasanke a jej ,,hviezde,, p. Sulíkovi ,aj keby ste boli stále len moderátor politickej talkshow?Zdá sa vám to voči občanom fér?
Tvrdé otázky som Sulíkovi kládol aj teraz. Opakujem, urobil chybu, ale na rozdiel od iných politikov si ju dokázal priznať a vyvodil voči sebe konkrétnu zodpovednosť. Keby každý politik aspoň takto konal, situácia v krajine by bola určite iná.
29.02.2012 11:36 - otázka od pata
Pôsobíte veľmi arogantne. Podobne vás vnímajú ľudia z môjho okolia, dokonca aj vaši okresní funkcionári sú dosť rozladení z vašich arogantných postojov a reakcií. Nemusíte byť pritom zlý človek. Myslím si, že by ste s tým mali niečo robiť. Inak držím palce! Je to všetko poriadne svinstvo čo sa na SAS zosypalo. Som váš volič. Držte sa!
Pripúšťam, že aj takto ma niektorí ľudia môžu vnímať. Zamyslím sa nad tým. Ale skôr je to otázka môjho temperamentu a zanietenia pre danú tému a nie arogancie.
29.02.2012 11:35 - otázka od Haluza
Z niekdajšieho zdatného televízneho redaktora, ktorého som obľuboval sa stal neobľúbený politik. Stála tá výmena zato? Poprosím o odpoveď bez predvolebných vzletných rečí o blahu občana.
Čiastočne som už odpovedal vyššie, ale neviem odkiaľ beriete označenie neobľúbený politik. Skúsim len fakticky, lebo nerád chválim sám seba, ale v dvoch prieskumoch renomovaných agentúr Focus a MVK som vyšiel ako najobľúbenejší minister.
29.02.2012 11:33 - otázka od Mato
dobry den, chcem sa spytat na novy likvidacny a diskriminacny zakon pre taxikarov. preco mozu jazdit 20 rocne autobusy, ktore nemaju pasy ani airbagy a taxiky musia byt max. 5 rocne? preco mozu v USA a mnohych vyspelejsich krajinach ako my jazdit 10 rocne taxiky a u nas nie? hovorite ze chcete tvorit pracovne miesta a zlepsovat podmienky pre podnikanie ale opak je pravdou!!! myslite si ze taxikar ktory je zivitelom rodiny si moze dovolit kazdych 5 rokov nove auto?
Na túto otázku Vám neviem presne odpovedať, keďže v tejto oblasti sa necítim byť odborníkom.
29.02.2012 11:33 - otázka od lubo
Zdravým, Chcem sa spýtať načo bolo dobré meniť ten tlačový zákon? a vôbec čo tá nepodstatná otázka robila v referende?Čo konkrétne ste spravili vy ako strana pre nás občanov? Okrem zdražovania?Viac vám sedela rola moderátora politickej relácií ako takto v nesprávnej strane a nesprávnymi luďmi robíte zo seba pajáca
Možno Vás prekvapím, ale za rok a pol sme toho presadili pomerne dosť. Presadili sme zrušenie priestupkovej imunity, zaviedli sme povinné zverejňovanie zmlúv so štátom, zrušili sme koncesionárske poplatky, presadili sme zrušenie výmenných lístkov u lekára, ktoré ľudí zaťažovali, zaviedli sme od 1. januára 2012 registráciu živností cez internet a bez poplatku, predstavili sme projekt Singapur na zlepšenie podnikateľského prostredia, zvýšili sme objem zahraničných investícií, naštartovali sme masívnu obnovu hradov, spojili sme rozhlas s televíziou do jednej lacnejšej inštitúcie, ktorá už dnes nevyrába dlhy, zamestnali sme ľudí pri protipovodňových opatreniach a zastavili sme prvú nezmyselnú pôžičku krachujúcemu Grécku. V tlačovom zákone sme odstránili viaceré nezmyselné ustanovenia, ktoré z politikov robili chránený druh a vrátili sme tak tlačový zákon medzi normy, ktoré sú štandardné v Európe.
29.02.2012 11:27 - otázka od palko
Zdá sa Vám normálne keď vysoký ústavný politik sa stretáva pravideľne s človekom z kriminálneho prostredia? Zdá sa Vám normálne keď policajtov vyhadzujú z roboty za to , že sa stretávajú s ľuďmi z kriminálneho prostredia , že porušili služobnú prísahu ? Zdá sa Vám normálne , že si Váš Riško povie , že trest bude pre neho to , že ho voliči nebudú voliť. Keby bol charakter tak by sa zdvihol a kúpil by si z poctivo zarobených peňazí domček v austrálii a prestal nás otravovať . Myslíte si , že ten človek má charakter ?
Richard charakter má. Na rozdiel od mnohých iných si chybu priznal a vyvodil aj voči sebe zodpovednosť. Ak nebude mať najviac krúžkov, príde o mandát.
29.02.2012 11:26 - otázka od J.Topko
Pán Krajcer, začínal ste v Markíze ako apolitický redaktorko, viedol nezávislo debaty politikov v relácii SITO a zrazu ste demaskoval sám seba a je z Vás zanietene závislí pravicový politik. Nenadobudol ste presvečenie, že apolitickosť neexistuje a kto tak o sebe hovorí klame ??? Lebo podľa mňa má každý nejaký názor, azda nie len ten, kto má vyoperovný mozog!V archíve Markízy sú uložené aj všetky Vaše "Sitá", ktoré sme všetci večer sledovávali v priamom prenose. Dobre si jedno pamätám a dúfam, že aj Vy keď tam bol u Vás hosťou M.Dzurinda a vy ste mu položil otázku, citujem: "Budú DSS-ky ľuďom ručiť za peniaze?" odpoveď Dzurindu:"NIE,veď sú to súkromné spoločnosti" Prečo túto krutú realitu ľuďom nepoviete, prípadne nepustíte z archívu TV Markíza??? Iné veci na okydávanie vytiahnete aj staršie!Bojíte sa ľuďom povedať pravdu, že DSS-ky sú všetko podvod alebo ste už iný Krajcer ako vtedy ????
Pre mňa je skôr kľúčová otázka, či si nejaká strana v budúcnosti na tieto úspory občanov v DSS-kách nedovolí siahnuť. Údajne to hrozí...
29.02.2012 11:24 - otázka od Vlado
Vazeny pan Krajcer, vo vasej strane SaS su pomerne uspesny ludia. Neberte prosim moju otazku ako utok, ale jednoducho ma iba zujima, preco napriklad Vy, ktory ste v televizii zarabal udajne podstatne viac ako poslanec ci minister, sa toho vsetkeho vzda a ide do polityky??? Nejako mi to nejde do hlavy. Len prosim Vas nevravte ze pre dobro statu, lebo na to uz hadam ani komunisti neveria.
Máte pravdu. Zarábal som podstatne viac v súkromnej sfére a mal som aj niekoľko firiem, čiže som slušne finančne zabezpečený. Môžem si tak dovoliť pôsobiť v politike :) A hlavný dôvod? Poviem to jednoducho, pre každého ambiciózneho muža je veľkou výzvou mať možnosť niečo v politike dokázať a najmä presadiť. Už len kvôli vyššie uvedeným projektom to určite nebolo márne. Budem sa tešiť, keď si v budúcnosti s dcérou alebo so synom vyjdem po obnovených slovenských hradoch, do galérie, Danubiany alebo si príjemne posedím na zaujímavom podujatí v Hurbanových kasárňach.
29.02.2012 11:20 - otázka od zdenek
dobý deň...svojho času ľudia ako vy Mečiarovi vyčítali aj škarede pčasie, dnes ste v strane ktorá sa topí v škandáloch, viete ako sa hovorí vrana k vrane sadá...ale stejne by má zaujímalo je na Slovenskej politickej scéne strana ktorá bola u moci za posledných dvadsaťdva rokov, ktorá by nekrádla, nepodvádzala, neokradála daňových poplatníkov a pod.??? ak o takej viete ktorá to je??
Aké škandály máte na mysli? Ak máte na mysli Sulíkovu dôverčivosť, tak to predsa nemôžete porovnávať so škandálmi iných strán a iných politikov.
29.02.2012 11:19 - otázka od karolkooo
Soske Daniel, viete mi povedat, co ste spravili pocas Vasho obdobia pre Bratislavu?
V týchto dňoch predstavíme ideový zámer multikultúrneho centra v Hurbanových kasárňach, čím Bratislava získa nielen kultúrny, ale aj oddychový priestor. Spomínal som už Redutu a SNG. V rámci obnovy hradov sme do Nórskych fondov zaradili hrad Devín a snažíme sa pomôcť aj archeologickému výskumu na Bratislavskom hrade. 500 tisíc eur z navyše získaných peňazí sme presunuli na najväčšiu výstavu Dejiny Slovákov na Bratislavskom hrade. A spomenúť musím aj projekt Danubiany, kde hlavnému mestu pribudne nielen výstavný, ale aj vysoko reprezentatívny priestor.
29.02.2012 11:16 - otázka od Ince
Dobry den chcel by som sa opytat, v akom stave ste prebrali Vas rezort a co vsetko ste stihol spravit vo vasej funkcii?Dakujem.
Pre mňa je dôležité pozerať sa dopredu, a tak som aj rezort riadil. Aj za tých 18 sme presadili a naštartovali viacero projektov: naštartovali sme historicky najrozsiahlejšiu obnovu kultúrneho dedičstva vrátane obnovy hradov, zachránili sme pre slovenskú kultúru projekt digitalizácie kultúrneho dedičstva a projekt EHMK Košice 2013, dokončili sme rekonštrukciu Reduty, zabezpečili sme financie na rekonštrukciu SNG a kaštieľa v Budmericiach, zachránili sme STV pred exekúciami a úplným kolapsom, zrušili sme nespravodlivé koncesionárske poplatky a zmenili zlý tlačový zákon. A to nie je zďaleka všetko...
29.02.2012 11:13 - otázka od Mirecek-ba
Prajem vsetkym politikom,aby im spodna voda do hrobu udrela !!! Ale tebe ne, ty si oblubeny kocurisko,ty si nas:)
Mirecek, čím som si to zaslúžil, že som tvoj? :) Ale každopádne ďakujem, že mi v hrobe neželáš spodnú vodu :)
29.02.2012 11:12 - otázka od Norbert
Dobry den pan Krajcer.Ako moderator ste na mna posobil setriozne ale ako politik na mna posobite ako Jirko Malcharek.Moja otazka znie preco ste sa rozviedol?Je to v tom ze ste sa dostal k vacsim peniazom a tak ste si zacal uzivat peniaze danovych poplatnikov s mladsimi babami alebo to bol klasicky pripad ze vas manzelka podviedla?Lebo mne to tak pripada ze zapadate do skupiny ludi Slota,Malcharek,Skrucany co sa v strednom veku zacali hrat na 20rocnych mladikov ktori vdaka peniazom nahanaju 18rocne dievcata po baroch a v hoteloch.Mozno sa vo vas milym ale posobite na mna ako jeden z nich.
Život sa niekedy uberá úplne iným smerom, ako by sme si predstavovali. Ale v žiadnom prípade to nie je o nejakých peniazoch alebo mladých babách. To vie každý, kto ma čo len trochu pozná.
29.02.2012 11:11 - otázka od Marta
Dobrý deň. Čo bude nakoniec s Véčkom? Ako ste mohli vôbec dopustiť, že priestory mal využívať kúzelník? To už kultúra na Slovensku neexistuje?
Dobrá správa je, že priestory V-klubu sa po dlhých rokoch idú rekonštruovať. Vzduchotechnika a elektroinštalácie nespĺňali ani základné technické normy. Čo sa týka výberu spolupracovníka, uvediem len fakty. Neorganizovalo ho ministerstvo kultúry a ja už vôbec nie. Keď sa objavili pochybnosti o výberovom konaní, preskúmal som ho a požiadal som generálneho riaditeľa NOC o jeho zrušenie. To považujem za korektný postup. Dôležitá je však budúcnosť, po rekonštrukcii bude tento priestor naďalej slúžiť kultúre. Šancu prihlásiť sa má každý, vrátane A4.
29.02.2012 11:07 - otázka od Honislav
Dobry den pan Krajcer.Nerozmyslali ste ze by ste sa dali dokopy s Adelou Banasovou?Hodili by ste sa k sebe...
My sa k sebe s Adelou hodíme aj teraz a nielen z profilu :) Máme dlhé roky ľudsky dobrý vzťah.
29.02.2012 11:07 - otázka od Godzilla
Dobrý deň! Chcem sa opýtať, či po voľbách nevylučujute spoluprácu so stranou SMER SD? A ak áno, prečo sa tzv. ľavicové strany vyhradzujú voči tejto strane, veď nie je to tak trochu ignorácia hlasu ľudu ak strana suverénne vyhrá voľby a ostatné strany sa začnú hneď zliepať, len aby nemuseli vládnuť so Smerom??? ďakujem
Sme jediná strana, ktorá otvorene hovorí, že po týchto voľbách si nevieme predstaviť spoluprácu so Smerom. Dôvodom sú najmä programové rozdiely. Jeden príklad za všetky, sme proti zvyšovaniu daní na rozdiel od Smeru. Takýto jasný postoj pred voľbami, ktorý naplníme aj po voľbách, považujem za korektný voči voličom.
29.02.2012 11:05 - otázka od milan
Ahoj Daniel.ako si spominas na markizu a na Fajn Club...pozdravuju casnici: marina kvetka marek milan Igor-veduci a pani Janka
Pekný deň prajem všetkým. Pokúsim sa odpovedať na čo najviac vašich otázok. Začnem tou príjemnou :) Jasné, že si spomínam na Markízu a aj na chvíle relaxu vo Fajne. Pozdravujem vás :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu