Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico odvolil v Bratislave, chystá sa so psom von

Robert Fico odvolil v základnej škole na Majerníkovej ulici v Bratislave
Robert Fico odvolil v základnej škole na Majerníkovej ulici v Bratislave

BRATISLAVA - Predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico prišiel dnes pred obedom v sprievode svojej manželky Svetlany do Základnej školy A. Dubčeka na Majerníkovej ulici na bratislavských Dlhých dieloch, aby využil svoje volebné právo a zúčastnil sa na predčasných parlamentných voľbách.

"Možno to bude znieť čudne, čo teraz poviem, ale zoberiem psa a pôjdem von," odpovedal Fico na otázku, ako bude pokračovať jeho dnešný program.

Predseda Smeru-SD zdôraznil, že sú to jeho už siedme parlamentné voľby, a preto ich už neprežíva s takým napätím, ako v minulosti. "Prijmem akýkoľvek ortieľ slovenských voličov," zdôraznil Fico. Dodal, že prínosom by bola vyššia volebná účasť, ktorá znamená aj vyššiu legitimitu nastupujúcej vlády. "Bez ohľadu na to, aká to bude vláda, by bolo dobré, ak by sa opierala o čo najvyšší počet hlasov voličov Slovenskej republiky," dodal.

Osobne dúfa, že nová vláda bude proeurópska. "V tomto by sa nemali robiť žiadne chyby. Slovensko je krajina, ktorá stále viac dostáva od Európskej únie, ako do nej dáva. Ak prejavuje EÚ solidaritu k nám, je našou povinnosťou prejavovať solidaritu k EÚ," uzavrel.

Na otázku, prečo volí v modrej a nie ako obyčajne v červenej kravate Fico konštatoval, že modré kravaty nosil dávno pred tým, ako si túto farbu "privlastnila" SDKÚ-DS.

Fico volí opravené

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu