Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poslanci za SaS budú robiť kampaň v gay bare

Členovia SaS pôjdu do gay clubu
Členovia SaS pôjdu do gay clubu

BRATISLAVA – Poslanci Národnej rady SR za SaS Martin Poliačik a Juraj Droba spolu s kandidátom SaS na poslanca Richardom Feketem pôjdu robiť predvolebnú kampaň do bratislavského gay clubu. V sobotu tam pôjdu na diskusiu s voličmi a na diskotéku.

„Téma registrovaných partnerstiev je relevantnou súčasťou programu SaS a preto považujeme za dôležité s touto komunitou byť v pravidelnom kontakte,“ povedal Fekete, ktorý bojuje za LGBT práva a dekriminalizáciu marihuany. Na budúci týždeň by už mali stretávať lídrov SaS voliči na východe Slovenska, kde strana ukončí predvolebnú kampaň.

KDH pripravuje na záver kampane niekoľko noviniek, ktorých úlohou bude motivácia voličov, aby prišli k voľbám a volili KDH. Ako uviedol dnes hovorca KDH Matej Kováč, kresťanskí demokrati chystajú napríklad nasadenie nových televíznych spotov. „Kampaň sa dostáva do záverečnej fázy, v ktorej chceme osloviť sklamaných a nerozhodnutých voličov. KDH chce byť majákom dôvery pre všetkých, ktorí odmietajú populizmus a korupciu a podporujú zodpovedné ekonomické riešenia na podporu novej zamestnanosti,“ povedal Kováč.

Predstavitelia KDH pokračujú aj v stretávaní s občanmi. Dnes ich čaká míting v Komárne, v sobotu v Trenčíne a v nedeľu v Bratislave. V stredu kandidáti KDH postavia predvolebný stánok na bratislavskom Hlavnom námestí. Stretnutia s občanmi zavŕšia vo štvrtok v Trnave.

Most-Híd podľa šéfa volebného štábu Lászlóa Solymosa mobilizuje voličov od začiatku a v tom bude aj pokračovať. Na budúci týždeň má už strana mítingy len vo väčších mestách na južnom Slovensku. V pondelok v Štúrove, v utorok v Galante, v stredu v Dunajskej Strede, vo štvrtok v Nových Zámkoch a kampaň zavŕši mítingom v Komárne. „Väčšie mítingy máme tam, kde máme voličské zázemie,“ zdôvodnil Solymos. Pri plánovaní mítingov však rátali aj s tým, že predseda Most-Híd Béla Bugár bude chodiť do televíznych diskusií a preto sú mítingy neďaleko Bratislavy. „Potrebovali sme to logisticky zvládnuť,“ dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu