Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smer vyráža za občanmi, ponúkne Drišľak aj Michala Davida

Robert Fico
Robert Fico

BRATISLAVA - Najsilnejšia politická strana Smer-SD vyráža od pondelka (16.1.) v rámci predvolebnej kampane za občanmi. Prvé stretnutie s voličmi bude v rodisku straníckeho predsedu Roberta Fica v Topoľčanoch.

Dohromady Smer-SD plánuje 24 veľkých mítingov v sálach. "Budú mať politickú a kultúrnu časť. Na každom stretnutí chceme prezentovať miestny umelecký súbor a zároveň budeme predstavovať ľudí, ktorí nejakým spôsobom nezištne pomohli niekomu vo svojom okolí. Chceme vyzdvihovať takéto konanie v časoch krízy," vysvetlil šéf kampane Smeru-SD Marek Maďarič. Okrem veľkých podujatí absolvujú predstavitelia strany aj stovky ďalších stretnutí s občanmi.

Najmä na východe Slovenska bude sympatizantom strany hrať skupina Drišľak, na strednom a západnom Slovensku Oto Weiter a na poslednom mítingu, ktorý sa uskutoční 8. marca v bratislavskom Národnom tenisovom centre, to bude český spevák Michal David.

Predpokladané náklady Smeru-SD na volebnú kampaň sú dva milióny eur. Časť financií kryje strana úverom, zvyšok má z vlastných zdrojov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu