Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Tomi Kid a jeho partnerka: Takto ich v Let´s Dance neuvidíte!

Michaela Marková a Tomi Kid Kovács v ringu. Zobraziť galériu (20)
Michaela Marková a Tomi Kid Kovács v ringu.

BRATISLAVA - Má z neho strach! Michaela Marková (26) sa cez víkend spolu so svojím partnerom Tomim Kidom Kovácsom (33) zúčastnila charitatívnej fitnes akcie. V rámci nej boxer naučil tanečnicu pár základných ťahov. Ako nám však útla brunetka prezradila, „do držky” by sa mu bála dať.

Prehodili si úlohy! V piatok predvádzali Tomi Kid Kovács a Michaela Marková ladné pohyby na markizáckom parkete. Vďaka kvalitnému výkonu sa prebojovali do ďalšieho kola. „On je veľmi šikovný, má potenciál, len to treba z neho vydolovať,” povedala nám jeho učiteľka tanca. 

V sobotu sa však títo dvaja stretli v ringu. Boxer totiž svoju tanečnú partnerku vzal na charitatívnu akciu usporiadanú najväčšou sieťou fitnes centier na Slovensku. A tentoraz on zaúčal ju do svojho oboru. Michaela zhodila lodičky na podpätkoch a navliekla si boxerské rukavice.

Spýtali sme sa jej preto, či by sa naozaj chcela naučiť boxovať. „To áno, ale nie s ním, asi by ma zabil,” povedala so smiechom na adresu neprekonaného šampióna. Ten sa v rámci akcie na podporu detskej onkológie pustil aj do hokejistov Romana Kukumberga a Michala Hudeca. Samozrejme, nie úplne naplno...

Boxerista Tomi Kid Kovács sa do ringu postavil aj s hokejistom Slovana Romanom Kukumbergom.

Tomi Kid a jeho
Zobraziť galériu (20)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu