Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dusno na Let´s Dance: Chrenove milenky 2 metre od seba!

Mirka si na Let´s Dance udržala úsmev, Elena bola nervóznejšia. Zobraziť galériu (7)
Mirka si na Let´s Dance udržala úsmev, Elena bola nervóznejšia.

BRATISLAVA - Nečakané! Na druhom kole markizáckej tanečnej šou sa prekvapujúco objavila aj Mirka Kosorínová (27), ktorá v tomto ročníku šancu nedostala. Okrem toho, že sa pozerala na svojho exmilenca Mateja Chrena (28), si pre ňu organizátori pripravili ďalšiu skúšku. Hrou osudu totiž sedela len dva metre od tanečníkovej súčasnej partnerky Eleny Podzámskej (39).

Napätie sa dalo krájať! V piatok večer sa totiž na Let´s Dance objavila aj tanečnica Mirka Kosorínová, ktorá bola osem rokov životnou partnerkou Mateja Chrena. Navyše, produkcia jej rezervovala miesto len kúsok od herečky Eleny Podzámskej, ktorá jej počas minuloročnej šou milenca prebrala.

Mirka sa snažila pôsobiť bezstarostne a s úsmevom sa zdravila so známymi. Elena sa radšej miestam, kde blondínka sedela so Štefanom Skrúcaným, otáčala chrbtom. Takáto atmosféra určite nikomu nebola príjemná.

Spýtali sme sa preto Kosorínovej, prečo sa vlastne na Let´s Dance vybrala. „Zavolal ma Štefan, keďže sme spolu minulý rok tancovali,” povedala nám. Ako dodala, pohľad na ženu, ktorá jej po dlhom vzťahu odlákala partnera, vraj pre ňu stresujúci nebol. „Nič to pre mňa neznamená,” odpovedala, keď sme zisťovali, ako vníma stretnutia s Podzámskou v spoločnosti.

Zdá sa však, že samotný Matej Chren je pre ňu stále citlivou témou, ktorej sa snaží v rozhovoroch vyhnúť. Na otázku, či sa jej pozdával jeho tanečný výkon, totiž reagovala svojsky. „Mne sa páči Janka Hospodárová, je milá a šikovná,” vyzdvihla jeho celebritnú partnerku z parketu, pričom meno svojho expartnera úplne odignorovala. Navyše, na ďalšie prenosy sa Mirka zatiaľ nechystá. „Mám aj iný program na piatkové večery,” uzavrela túto tému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu