Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto rozplače každého: Hokejisti si počas uctenia pamiatky dávali vlastné góly!

Hokejisti Dinama si uctili pamiatku zosnulých hráčov Lokomotivu
Hokejisti Dinama si uctili pamiatku zosnulých hráčov Lokomotivu

MOSKVA - Hráči ruského Lokomotivu Jaroslavľ mali vo štvrtok odohrať zápas proti Dinamu Minsk. Kvôli tragickej havárii, pri ktorej zahynul takmer celý tím, si namiesto stretnutia na štadióne uctili pamiatku mŕtvych hokejistov.

Povzbudzovanie ani skandovanie svojich športových idolov sa v Minsku nekonalo. Zápasu oboch mužstiev ruskej KHL sa diváci kvôli stredajšiemu leteckému nešťastiu nedočkali. Pri pohľade na ľadovú plochu, kde vystavili fotografie zosnulých hráčov, sa im tisli slzy do očí.

Každý z domácich hokejistov sa postavil pred jeden stojan a potom si na znamenie víťazstva Lokomotivu strelil gól do vlastnej bránky. Už i tak veľmi smutnú atmosféru ešte umocňoval orchester, ktorého tóny divákov neviditeľne bodali do srdca. Tí sa nakoniec za mŕtvych hráčov Jaroslavli pomodlili.

Hokejisti strieľali do vlastnej bránky


Stretli ste sa s Paľom Demitrom osobne? Odfotili ste sa s ním alebo ste s hokejovou legendou zažili neopakovateľný zážitok? Pošlite nám Vaše zážitky a fotografie na tipy@topky.sk alebo ako MMS a SMS na číslo 0904 117 346.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu