Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bolestná identifikácia tiel hokejistov: Príbuzní zažili horor!

Po správe o tragédii sa ľudia neubránili slzám
Po správe o tragédii sa ľudia neubránili slzám (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Pred jaroslavlskou nemocnicou Solovyov sa už hodinu po tragickom páde lietadla Jak-42 začali zhromažďovať príbuzní obetí. Vydesení a zmätení postávali pred vchodom a dúfali v zázrak, ktorý sa nekonal. Zostali im iba slzy a neutíšiteľná bolesť.

S pozostalými spočiatku údajne nikto nekomunikoval. "Nikto nám nič nepovie," plakala matka jedného z mŕtvych. "Koho ​​sa mám pýtať? Kedy ich privezú... Nikto našich chlapcov nepotrebuje... kašlú na nich," povedala reportérom denníka Komsomolskaja pravda.

O dve hodiny neskôr sa situácia zmenila. K nemocnici začali prichádzať sanitky s prvými mŕtvymi. Záchranári opatrne vybrali telo zabalené v čiernom vreci, preložili ho na nosidlá a odviezli do útrob nemocnice.

O pár minút vošli dovnútra rodičia prvej z obetí, aby potvrdili synovu identitu a odovzdali krv na testy DNA. Von vyšli zrútení, všetky ich nádeje zhasli.

"To nie je možné, ležia tam mŕtvi, to nemôže byť pravda," opakovala neustále blondínka, ktorá zrejme práve identifikovala svojho partnera. Vypotácala sa pred vchod a tam omdlela. Okamžite k nej pribehli lekári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu