Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

T-Mobile Music City a Octoberfest party na Magio pláži

Nemecký týždeň na Magio pláži
Nemecký týždeň na Magio pláži (Zdroj: PR)

Príďte sa zabaviť a vychutnať pravú atmosféru Octoberfestu už tento piatok 24.6. na Magio pláž.

Už dávno ste chceli navštíviť Octoberfest a nemali ste možnosť? Piatok od 19:00 sa na Magio pláži prenesiete do Bavorska na pivný festival so všetkým, čo k tomu patrí. Celým večerom vás bude sprevádzať moderátor a lá bavorský junák a do tanca hrať skvelá Live kapela.

Ale čo by to bol za Octoberfest bez zlatavého piva, ktoré si budete môct vychutnať za akciové ceny.  Okrem toho na vás čaká množstvo súťaží pivných súťaží a samozrejme veľa zábavy.

Aj počas celého víkendu je pre vás pripravený atraktívny program pre malých aj veľkých. 

Sobota 25.6. sa bude niesť v znamení kreativity, ktorú budete môcť využiť v tvorivých dielňach pre deti spojených s netradičným hudobným vystúpením v čase od 15:00-17:00 .

Sobotný večer ale bude patriť najväčšej hudobnej party T-Mobile Music City, na ktorej sa predstaví skvelý DJ Ed Royal z Rakúska a sekundovať mu budú skvelí slovenskí DJ Mishek, Koki a Sax, známi aj s Nu Spirit Clubu. Tak si nenechajte ujsť najväčšiu DJskú party tohto leta a príďte. Začíname už od 19:00 h

V nedeľu 26.6. môžete urobiť niečo pre svoje zdravie a zacvičiť si od 15:00-16:00 so Zorou Czoborovou alebo od 16:00-17:00 s  lektorkou školy Fredyho Aysiho na Alpine Pro stage a vyskúšať si Yogu.

Nedeľný večer vám opäť spríjemní Cestovateľský klub BUBO v priestoroch čitárne, ktorý sa tento krát vypraví do nemeckých kolónií v Afrike. Dozviete sa zaujímavé informácie a získate šancu na jedinečnú výhru zájazdu do Číny pre dve osoby od cestovnej kancelárie BUBO.

Tak neváhajte a prežite aj tento víkend na Magio pláži.

Viac informácií o programe na www.magioplaz.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu