Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Liga MMA & K1 už v sobotu počas Truck arény!

Ilja Škondrič
Ilja Škondrič

BRATISLAVA - Na podujatí D.I.L.A.N. Truck aréna 2012 budete mať možnosť vidieť nielen silné stroje, ale aj silných chlapov. Najsilnejších mužov Slovenska – strongmanov, ktorí si zmerajú sily v súťažiach: ťahanie, preťahovanie a priťahovanie trucku, či váľanie pneumatiky, vystrieda Liga MMA & K1.

Bude sa jednať o "Ligu nových talentov v ultimátnych zápasoch a K-1" s oficiálnym názvom "European Hardcore MMA & K-1 Rules League Slovakia". Tejto ligy sa zúčastnia aj zápasníci z Česka, čo zaručí atraktivitu duelov, ktoré sa dajú popísať aj ako Slovensko vs. Česko. Okrem tejto ligy uvidíte aj exhibičné vystúpenie najúspešnejšieho Slovenského reprezentanta v ultimátnych zápasoch a grapplingu, zároveň reprezentačného trénera Top Team Slovakia, Ilju Škondriča, ktorý je Majster sveta v Grapplingu a držiteľ svetového titulu MMA Gladiator. 

Silné ťahače, krásne ženy, dychvyrážajúce boje K1, zápolenie najsilnejších strongmanov zo Slovenska, vystúpenie cyklotrialistov, autogramiáda Ivana Jakeša, adrenalínové i detské atrakcie, doplnené o kvalitný hudobný program a množstvo súťaží s roztlieskavačkami - to všetko už tradične čaká na návštevníkov piešťanského podujatia. Lákadlami hudobného programu budú vystúpenia obľúbených slovenských i českých interpretov. Čakajú na Vás tri Zlaté slávice: Iveta Bartošová, Zuzana Smatanová a Tina, ktorá vystúpi spolu s rapperom Egom, ďalej Ivan Mládek a jeho Banjo Band, Senzus a mnohí ďalší. Okorenením programu bude súťaž Miss mokré tričko, či Miss bodypaiting.

Využite predpredajové ceny v sieti Ticketportal, v obehu je posledná limitovaná séria, potom bude možné si vstupenky zakúpiť už len priamo na mieste za vyššie ceny. Navyše pri výmene predpredajového lístka získate ZADARMO slnečné okuliare a vstupenku do Šklovho mlýna (CZ)! Deti do 130 cm a ZŤP majú vstp zadarmo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu