Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

D.I.L.A.N. Truck aréna predstaví to najlepšie zo svojej 12. ročnej histórie!

D.I.L.A.N. Truck aréna predstaví to najlepšie zo svojej 12. ročnej histórie! Zobraziť galériu (2)
D.I.L.A.N. Truck aréna predstaví to najlepšie zo svojej 12. ročnej histórie!

Už tento víkend 15.-16. júna 2012 sa stretnú priaznivci silných aut v campe Lodenica v Piešťanoch na obľúbenom truckovom zraze D.I.L.A.N. Truck aréna. Silné ťahače, krásne ženy, dychvyrážajúce boje K1, zápolenie najsilnejších strongmanov zo Slovenska, vystúpenie cyklotrialistov, autogramiáda Ivana Jakeša, kolotoče, adrenalínové i detské atrakcie, doplnené o kvalitný hudobný program a množstvo súťaží a roztlieskavačkami – to všetko už tradične čaká na návštevníkov piešťanského podujatia.

Najväčšiu koncentráciu vytuningovaných aut zažijete na tomto podujatí. Dvanásty ročník oslavujúci nádheru a silu truckov totiž prinesie najviac airbrushových a tuningových ťahačov vo svojej histórii. Dokonca sa môžete tešiť na viac ako 1100 koňový pretekársky Renault. Či na TOP trucky, z ktorých má každý svoj jedinečný-originálny dizajn.

Lákadlami hudobného programu budú vystúpenia obľúbených slovenských i českých interpretov. Čakajú na Vás tri Zlaté slávice: Iveta Bartošová, Zuzana Smatanová a Tina, ktorá vystúpi spolu s rapperom Egom, ďalej Ivan Mládek a jeho Banjo Band, Senzus a mnohí ďalší. Okorenením programu bude súťaž Miss mokré tričko, či Miss bodypaiting.

Vstupenky sú za predpredajové ceny v sieti Ticketportal . Cena piatkovej vstupenky na mieste bude 12 €, sobotnej 15 € a permanentky na oba dni 17 €. Navyše každý návštevník dostane ZADARMO darček v podobe slnečných okuliarov a jednej vstupenky do Šiklovho Mlýna (CZ). Deti do 130 cm a osoby ZŤP majú vstup zadarmo. Truck aréna dva dni na krídlach zábavy. To musíš zažiť! Viac informácii na stránkach organizátora: www.truckarena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu