Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

12. ročník Truck arény v staro-nových priestoroch :)

Autocamp Truck arény
Autocamp Truck arény

Na základe skutočností, o ktorých sme Vás v uplynulých dňoch informovali, sa 12. ročník Truck arény uskutoční v autocampingu Lodenica v Piešťanoch a to konkrétne 15.-16. júna 2012. A tak sa Váš obľúbený piešťanský festival veľkých aut presúva do obľúbených staro-nových priestorov.

Truck aréna je festival truckov, veľkých áut, ktorý jednoducho musíš zažiť. Po všetkých stránkach sa stal sviatkom nielen pre truckerov, ale aj pre celú motoristickú verejnosť a práve v autocame chceme, aby si boli všetci návštevníci a truckeri či dopravcovia o niečo bližší. Môžu sa tu teda stretnúť vodiči, autodopravcovia a stráviť tak príjemný víkend pri skvelej hudbe vo veľmi príjemnom prostredí.

Truck aréna ponúka svojim návštevníkom všetko, čo môže takáto akcia ponúknuť. Okrem toho, že môžete vidieť krásne nablýskané trucky, tu vystúpi množstvo fantastických hudobných skupín. Program je obohatený o rôzne sprievodné akcie a tým je pre diváka veľkým lákadlom - nafukovadlá, kolotoče, elektrické autíčka, štvorkolky, bodypainting, miss mokré tričko nebudú určite chýbať ani v autocampingu Lodenica v Piešťanoch. Tešíme sa práve na Vás divákov, ktorí robíte fantastickú kulisu, na ktorej sa každoročne stretnú všetci priatelia veľkých aut a priaznivci hudby a zábavy s celými svojimi rodinami.

DOPRAVCOVIA POZOR:

Nakoľko priestor v autocampingu nieje nafukovací a priestory sú stavané na maximálny počet 200 ťahačov, registrujte sa čím skôr, aby sa Vám ušiel priestor. Navyše prvých 30 Vás registrovaných budete mať cenu za jeden účastnícky poplatok len 50 €. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu