Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Anjelsky krásne - čertovsky šikovné!!! - Roztlieskavačky budú klať oči súťažiacim Truck arény

Roztlieskavačky budú aj na Truck aréne Zobraziť galériu (6)
Roztlieskavačky budú aj na Truck aréne

Ďalším príjemným spestrením atmosféry na Truck aréne, ktorá bude 15.-16 júna v Autocampe Lodenica Piešťany, budú krásne roztlieskavačky. Dievčatá Vám môžu byť povedomé, nakoľko ste ich minulý rok mohli obdivovať počas MS v hokeji.

Na Truck aréne budú zlepšovať sobotné súťaženie truckerov svojim povzbudzovaním a navodia súťažnú atmosféru. Bude to úchvatné. Tanečné čísla si určite užijú fanúšikovia oboch pohlaví, páčiť sa to bude aj deťom. Súťaženie to oživí a ľudia uvidia za svoje peniaze opäť o niečo viac. Roztlieskavačky na MS v hokeji na štadióne dokázali navodiť skvelú atmosféru a rovnako to bude vyzerať aj u nás na Truck aréne. Už aj tak skvelé prostredie Autocampu Lodenica bude vyzerať ešte lepšie.

Angels cheerleaders alebo "Anjelske roztlieskavačky" predstavujú nielen radosť z pohybu a sexi kostýmy, ale aj neodmysliteľne strapaté pom-pony a široké úsmevy k tomu. Viac ako 10 ročná skúsenosť tanečnej skupiny prispeje k atraktívnosti, zábave a skvelej atmosfére podujatia Truck aréna v Piešťanoch, kde nejedného diváka zaujme choreografia viacerých tanečných štýlov a teda naozaj originálna šou. Počas sobotného dňa na Truck aréne zažijete aj vy určite skvelú zábavu a najmä originálnu šou s Angels cheerleaders!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu