Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Naštartuj leto s titulom MISS Truck arény!

Staň sa MISS Truck aréna 2012
Staň sa MISS Truck aréna 2012

Ak na to máš, tak príď a staň sa MISS Truck arény! Táto súťaž je venovaná dievčatám, ktoré prídu 15. a 16. júna na podujatie Truck aréna, ktoré sa uskutoční v Autocampe Lodenica Piešťany.

Podmienkou je splniť iba nasledovné pravidlo: Byť oblečená ako modelka Truck arény, ktorú poznáte z vizuálu podujatia, čiže:

  • Bikiny
  • Klobúk
  • Okuliare

Navyše dievčatá, ktoré prídu takto pripravené na podujatie, majú vstup ZADARMO! Po príchode na podujatie sa zaregistrujú na recepcii, kde dostanú aj príslušné označenie a pokyny pre súťaž.

Takže páni, ak máte vo Vašom okolí dievča, ktoré si myslí, že by sa mohlo stať MISS Truck arény, tak ho na podujatie priveďte!!!  Veď predsa k silným autám patria aj krásne ženy. MISS Truck arény bude vyhodnotená priamo na podujatí.

Pre registráciu na MISS INTERNET Truck arény:

V prípade, že už teraz vieš, že sa Truck arény 2012 zúčastníš a chceš byť súčasťou aj internetového hlasovania, pošli nám fotografiu v bikinách, klobúku a okuliaroch na info@mmi.sk, nezabudni pripojiť meno a kontaktné údaje. Súťaž bude spustená po obdržaní minimálne 3 záujemkýň o titul MISS INTERNET Truck arény na webovej stránke www.truckarena.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu