Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Truck Aréna 2011: Na krídlach zábavy...

Zobraziť galériu (12)

PIEŠŤANY - 17. až 18. 06. 2011, určite veľkým lákadlom pre návštevníkov TRUCK ARÉNY (najväčšieho stredoeurópskeho zrazu truckov) bude súťažné sobotné zápolenie silných ťahačov, či už v šprinte alebo slalome s veľkým množstvom sprievodných atrakcii.

Dobrú náladu Vám prinesie aj vystúpenie slovenských a českých obľúbených hudobných skupín. TRUCK ARÉNA je okrem množstva ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom, k tomu určite prispejú aj hudobné skupinky a preto sa budeme veľmi tešiť na slová piesní, ktoré zaznejú priamo z úst členov týchto kapiel.

Tento už 11. ročník TRUCK ARÉNY bude plný hudobných skupín a účinkujúcich, ktorí určite potešia všetky uši návštevníkov. Sobotný večer sa bude niesť v znamení POP-ROCK: Peter Nagy, Kabát a AC-DC revival, Maxim Turbulenc... a piatkový večer sa bude niesť v štýle COUNTRY a veľkým ťahákom bude určite hudobná skupina Drišľak či Slničko a Bukasový masív. To všetko a samozrejme ešte omnoho viac napríklad Vaša obľúbená súťaž o Miss mokré tričko alebo polnočné prekvapenie pre pánov na vás čaká na TRUCK ARÉNE.

Dopravcovia sa môžu na stránke www.truckarena.sk zapojiť do súťaže o TOP TRUCK – čiže najkrajší truck, o ktorý môžu hlasovať online návštevníci stránky podujatia a súťaž bude vyhodnotená priamo na TRUCK ARÉNE.

Takže TRUCK ARÉNA: dva dni na krídlach zábavy, to musíš zažiť!!! Vstupenky si zakúpite na: www.ticketportal.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu