Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slota údajne šoféroval v povznesenej nálade

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA - Predseda opozičnej SNS Ján Slota pred pár dňami údajne šoféroval v povznesenej nálade. Dokazovať to majú amatérske videozábery nakrútené na jednej z bratislavských križovatiek okolo jednej hodiny ráno z pondelka na utorok.



Informoval o tom spravodajský portál tvnoviny.sk. Keď autor videa prišiel na križovatku, Slota stál vedľa auta, a to aj potom, ako zasvietila zelená. Šéf SNS nenastúpil a ešte chvíľu zostal mimo vozidla. Autora videa sa Slota spýtal, prečo si ho všíma. Ten mu odpovedal, že je na križovatke a stojí na červenej. "Stojíme na červenej, a čo teraz? Čo robíte z toho problém?" pýtal sa šéf SNS. Následne nasadol do auta a odišiel s ním údajne smerom k neďalekému nákupnému centru.

Hovorkyňa strany Jana Benková po vzhliadnutí videa pre televíziu Markíza povedala, že predseda sa vracal domov s manželkou, "keď ho stretol váš divák a bez upozornenia nakrútil na video. Môžem absolútne vylúčiť, že by sadal za volant pod vplyvom alkoholu, ako ste vy naznačili v otázke, a to na rozdiel od politikov, ktorých za volantom pod vplyvom alkoholu prichytila polícia".

Slota ešte pred troma mesiacmi povedal, že je šoférom od 16-tich rokov a ešte nikdy nejazdil pod vplyvom alkoholu. Keďže líder SNS je poslancom parlamentu, chráni ho imunita. To by neplatilo len v prípade, že by sa pod vplyvom alkoholu stal účastníkom dopravnej nehody.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu