Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BMW pri Lehniciach zastavilo až 16 výstrelov

Auto napokon skončilo v priekope Zobraziť galériu (9)
Auto napokon skončilo v priekope

BRATISLAVA/TRNAVA - Policajnej kontrole sa v noci na dnes na južnom Slovensku vzoprel vodič BMW. V Lehniciach ignoroval pokyny a vyštartoval preč. Hliadka sa ho snažila prenasledovať na Nissane, agresívny šofér ho však vytláčal mimo cesty.

Naháňačka pokračovala. Pri Hubiciach sa k nej pridala ďalšia policajná hliadka, ktorá sa pokúsila BMW zablokovať cestu. Unikajúce auto najprv spomalilo, potom prudko vyštartovalo a skoro zrazilo mávajúceho policajta.

V tejto situácii už hliadky začali používať zbrane. Najprv niekoľkokrát varovne vystrelili do vzduchu, neskôr začali mieriť aj na auto. Vodič na úteku vydržal naozaj veľa, policajti na BMW vystrelili až 16-krát! Nad autom však strácal kontrolu, napokon skončil v priekope.

Lehničan (31) sediaci vedľa neho sa pokúsil ujsť do poľa, ďaleko nezabehol. Šofér (34) z Dolného Baru "pokorne" počkal za volantom. "Polícia začala trestné stíhanie pre útok na verejného činiteľa a vodičovi hrozí aj stíhanie za marenie výkonu úradného rozhodnutia, nakoľko jazdil v čase, keď má zadržaný vodičský preukaz," dodala trnavská hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu