Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Po nočnom popíjaní našli matku dvojčiat mŕtvu!

Miesto, kde našli mŕtvu ženu Zobraziť galériu (10)
Miesto, kde našli mŕtvu ženu

HUMENNÉ - Tragédiou sa skončilo nočné popíjanie pre matku (29) dvojčiat z rómskej osady Podskalka pri Humennom. Políciu do osady nadránom privolal druh mŕtvej ženy V. M. (47). Prítomným na mieste zločinu údajne tvrdil, že jeho družka v noci zmrzla. Matka nebohej ho však označila za vraha jej dcéry. Už v minulosti mal byť odsúdený za útok na mladú ženu, pri ktorom ju pichol nožom.

Ženu podľa jej matky zbavili svojprávnosti a jej násilnícky druh ju už v minulosti fyzicky napádal.

Podľa susedov dvojica najprv popíjala v miestnom pohostinstve. Žena už údajne nechcela piť a druha žiadala, aby išli domov. Doteraz nikto neobjasnil, prečo dvojica po odchode z krčmy zostala na voľnom priestranstve pri osade a čo sa tam presne odohralo.

Jeden zo svedkov tvrdí, že okolo polnoci ho zobudil štekot jeho psa. Reagoval podľa neho na hádku opitej dvojice, ktorej však svedok nevenoval pozornosť. Nad ránom ho zobudil ďalší sused, od ktorého sa len dozvedel, že v noci za jeho domom malo dôjsť k vražde.

Na snehu boli ešte predpoludním viditeľné krvavé škvrny. Domáci tvrdia, že opitý vrah určite svoju obeť ubil na smrť, aby ju potom odtiahol na iné miesto a prikryl pohodeným šatstvom a starým paplónom.

Policajná hliadka prišla po oznámení do osady pred štvrtou hodinou ráno. Podľa prešovského policajného hovorcu Daniela Džobanika pitva preukázala cudzie zavinenie, podľa nášho zdroja išlo o vážne poranenia v oblasti pečene. Polícia už začala trestné stíhanie neznámeho páchateľa vo veci usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu