Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na zľadovatelých cestách 1 obeť, traja ťažko zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NITRA - Zasnežené a zľatovatelé cesty majú na svedomí dve vážne dopravné nehody v Nitrianskom kraji. V piatok popoludní išla vodička na svojom Suzuki Ignis smerom na Trnavu. Na ceste pokrytej ľadom nedokázala auto kontrolovať a dostala sa do šmyku.

V protismere sa Suzuki zrazilo so Škodou Fabia, šofér ktorej už ubrzdiť nedokázal. Muž (47) za volantom českého auta skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami, rovnako ako jeho spolujazdkyňa (60). Mladík, ktorý cestoval s nimi, sa zranil ľahko. Ťažké zranenia spôsobil náraz aj žene na Suzuki. Nehodu policajti vyšetrujú, zatiaľ povedali len to, že niekto zo zúčastnených nanafúkal.

V sobotu došlo k tragédii v Borovciach. Muž (34) za volantom Felicie išiel smerom do Dubovian. V zákrute však dostal na zasneženej a neupravenej ceste šmyk. Zrazil sa s protiidúcim Volkswagenom Transporter. Vodič Škody bojoval o život, v nemocnici však zraneniam podľahol. Zranila sa aj jeho spolujazdkyňa (36).

"Polícia odporúča vodičom, aby včas reagovali na zmenený povrch cesty a v prípade, že nemusia v zlom počasí vycestovať, odložiť cestu na neskôr," poradila nitrianska policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu