Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sulík napomínal, vyslúžil si potlesk Smeru

Béla Bugár a Richard Sulík
Béla Bugár a Richard Sulík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Richard Sulík (SaS) si dnes vyslúžil potlesk od opozičného Smeru, ktorý je paradoxne jeho najväčším kritikom.

Stalo sa tak počas rozpravy k novele jazykového zákona, keď sa do seba pustili poslanci Dušan Švantner (SNS) a Béla Bugár (Most-Híd). Švantner sa pokúsil reagovať na Bugárovo vyjadrenie, ktoré líder Mosta-Híd nepovedal na mikrofón. Rovnako tak aj Švantnerovi odkázal, že na neho reagovať vo faktickej poznámke teraz nemôže.

Švantnerovu snahu však Sulík prekazil. Prerušil ho totiž tým, že napomenul svojho podpredsedu Bugára, aby sa nezapájal do diskusie, keď nemá zapnutý mikrofón. Ten sa ohradil, že on nič. "Pán Bugár, vy nie, že vy nič! Vykrikujete tu cez celú sálu. Nerobte to, prosím vás pekne, nerobte to, dobre?," obrátil sa Sulík na Bugára.

Za tento počin si vyslúžil potlesk od prítomných poslancov Smeru. "Vidíte? To ma musia kolegovia zo Smeru podporiť, aby ste nevykrikovali bez mikrofónu?," okomentoval opozičný aplauz predseda parlamentu a vyzval Bugára, aby si išiel k nemu sadnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu