Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bankový lupič sa na úteku prezliekol do bieleho

Bankový lupič bol dobre zamaskovaný Zobraziť galériu (5)
Bankový lupič bol dobre zamaskovaný

BRATISLAVA – Biela šiltovka, biely šál alebo šatka, biele džínsy a biela bunda. Tieto znaky by mali pomôcť polícii pri hľadaní bankového lupiča, ktorý v pondelok krátko pred 17:00 prepadol pobočku banky na ulici Ľ. Fullu v Bratislave. Páchateľ podľa polície vošiel do pobočky a so zbraňou v ruke žiadal od zamestnankyne hotovosť.

Tá mu v obave o život vydala takmer 4500 eur. V čase lúpeže pritom bolo v pobočke niekoľko klientov, k ich zraneniu však nedošlo. Lupičom, ktorý ušiel na neznáme miesto, mal byť muž vo veku okolo 25 rokov, vysoký 175-180 cm štíhlej postavy. Oblečenú mal modrú mikinu s bielym znakom na pravej strane a kapucňou a tmavé teplákové nohavice.

Na hlave mal bielu šiltovku a na nej ešte kapucňu z mikiny. Na tvári mal slnečné okuliare a cez nos a ústa biely šál alebo šatku. Na nohách mal sivú športovú obuv a v ruke červenú igelitovú tašku. Podľa výpovede svedka sa lupič po tom, ako pustil pobočku, medzi ulicami Ľ. Fullu a Stanislava prezliekol do bielych džínsov a bielej bundy s vreckami vpredu. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu