Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hľadajú mladíka, ktorý mohol uložiť výbušninu

Na mieste činu bol okolo pol tretej v noci Zobraziť galériu (2)
Na mieste činu bol okolo pol tretej v noci

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po mladíkovi, ktorý mohol v pondelok v noci položiť výbušninu na parapetnú dosku domu neďaleko Prezidentského paláca v Bratislave. Podozrivého muža zachytili kamery.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár, neznámy muž prešiel po príjazdovej ceste k podniku, pred ktorým výbušninu aj s rozbuškou našli. Vyšiel na Štefánikovu ulicu smerom ku križovatke ulíc Štefánikovej, Šancovej a Pražskej.

Mladý muž mohol mať 20 až 30 rokov, bol štíhlej postavy, vysoký približne 170 až 180 centimetrov. "Oblečenú mal tmavú mikinu s kapucňou, rifle a biele tenisky," uviedol hovorca.

Polícia žiada svedkov, ktorí si podozrivého všimli, aby kontaktovali políciu. Obracia sa na taxikárov, pretože mohol využiť ich služby aj na cestujúcich v nočných spojoch, vedľa ktorých mohol sedieť.

Trhavinu aj s rozbuškou našiel 22. novembra tesne popoludní prevádzkar blízkeho klubu. Na miesto sa dostavili policajné hliadky aj pyrotechnici, okolie evakuovali a zastavili premávku na Štefánikovej ulici v obidvoch smeroch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu