Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bankový lupič počítal do 10, vystrelil pri čísle 7!

Ozbrojený lupič Zobraziť galériu (12)
Ozbrojený lupič

BRATISLAVA - Odmenu 15 tisíc eur vypísala UniCredit banka na lupiča, ktorý v pondelok prepadol jej pobočku v bratislavskej Dúbravke.

Odmena má byť za informácie, ktoré pomôžu pri jeho dolapení. Pri lúpeži utrpela ťažké zranenia zamestnankyňa, na ktorú lupič vystrelil po tom, ako nevydala hotovosť tak rýchlo, ako si predstavoval. Podľa šéfa banky Jozefa Bartu páchateľ počítal do desať a vystrelil pri čísle sedem. Súčasne potvrdil, že v pobočke nebol SBS-kár.

Polícia dnes už skôr informovala o priebehu lúpeže. Ako uviedla, maskovaný lupič vošiel do pobočky UniCredit banky na Saratovskej ulici okolo 17:45. V tom čase bol vnútri jeden klient a štyria zamestnanci. Žiadal o vydanie hotovosti, čo zamestnankyňa odmietla. Lupič na ženu vystrelil, ulúpil 7340 eur a ušiel smerom na Trhovú ulici. Rozsah zranení polícia nespresnila. Ako však uviedla, zamestnankyňa utrpela zranenie s predpokladanou dobou liečenia 60 dní.

Zamestnankyni, ktorú podľa riaditeľa banky čaká operácia, pošlú neskôr psychológa. Barta zároveň odmietol, že by zamestnanci mali zakázané odovzdávať hotovosť lupičom pri prepade. Pracovníci majú hotovosť vydať zločincom, aby nebolo ohrozené zdravie a život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu