Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Strelec z banky mal nápis GROPNATIC

Muž postrelil pracovníčku banky Zobraziť galériu (11)
Muž postrelil pracovníčku banky

BRATISLAVA – Tvár si maskoval kuklou a na hlave mal kapucňu, mikinu zeleno-šedej farby so žltým nápisom GROPNATIC. Takto popísali svedkovia strelca z bankovej pobočky v bratislavskej Dúbravke.

Muž bol strednej postavy, vysoký 180 až 185 centimetrov a jeho zdanlivý vek odhadujú na 20 až 40 rokov. Oblečené mal modré džínsy, cez plece mal čiernu tašku s bielymi pásmi a na nohách čierne tenisky.

Polícia dnes informovala o priebehu lúpeže. Ako uviedla, maskovaný lupič vošiel do pobočky UniCredit banky na Saratovskej ulici okolo 17:45. V tom čase bol dnu jeden klient a štyria zamestnanci. Žiadal o vydanie hotovosti, čo zamestnankyňa odmietla. Lupič na ženu vystrelil, ulúpil 7340 eur a ušiel smerom na Trhovú ulici.

Rozsah zranení polícia neupresnila. Ako však uviedla, zamestnankyňa utrpela zranenie s predpokladanou dobou liečenia 60 dní.

Policajti po lupičovi pátrajú a žiadajú občanov o akékoľvek informácie k jeho pohybu a pobytu, ktoré môžu oznámiť na číslo 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informovala o tom Tatiana Kurucová z bratislavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu