Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zrážku pri Palárikove Adamko (†10) neprežil, matka bojuje o život!

Náraz vymrštil Adamka z auta Zobraziť galériu (2)
Náraz vymrštil Adamka z auta

BRATISLAVA/NITRA – Matka bojuje o život, desaťročný Adamko zrážku neprežil. Takto tragická následky mala havária, ku ktorej došlo vo štvrtok večer za Palárikovom v okrese Nové Zámky.

Vodička (41) na Forde Fusion pri vychádzaní z vedľajšej cesty podľa polície pravdepodobne nerešpektovala značku „Stoj, daj prednosť v jazde“. Po hlavnej ceste práve prechádzal vodič (32) na Octavii, ktorý už zrážke nedokázal zabrániť a jeho auto narazilo do ľavej zadnej časti Fordu.

Náraz vyhodil chlapca, ktorý sedel na zadnej sedačke, cez zadné okno. Ako uviedla polícia, dieťa našli niekoľko metrov od miesta nešťastia v kukuričnom poli. Keďže Adamkov život visel na vlásku, záchranári okamžite začali s oživovaním. Chlapca vrtuľníkom previezli do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave s vážnymi poraneniami hlavy.

Aj napriek snahe lekárov Adamko dnes ráno na následky ťažkých zranení zomrel. Matka ešte stále bojuje o život v novozámockej nemocnici. Stará matka (62) pri havárii utrpela ľahké zranenia. Vodič Octavie a jeho spolujazdec (37) sa taktiež zranili ľahko. Dychová skúška na alkohol bola negatívna. Príčinu, ako aj okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody, prešetrujú novozámockí dopravní policajti. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu