Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jazdila po Okulke, nemala vodičák, ale 2,06 promile

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV – Opakovane odmietala dychovú skúšku, súhlasila až na tretíkrát. Jej výsledok bol na ženu za volantom úctyhodný: 2,06 promile.

Žena zo Sečovskej Polianky (28) jazdila na VW Golf po vranovskom sídlisku Okulka, kde ju v utorok okolo 21:30 hod zastavila hliadka. Ako uviedla polícia, „vodička nepredložila žiadne doklady a odmietla vykonať dychovú skúšku. Následne ju policajti za účelom zistenia totožnosti predviedli na obvodné oddelenie PZ, kde opäť odmietla vykonať dychovú skúšku.“

Rozhodla sa fúkať až na dopravnom inšpektoráte a to v čase o 23:03 hod. V dychu jej policajti namerali 0,99 mg/l alkoholu, čo zodpovedá 2,06 promile. „Požívanie alkoholických nápojov pred jazdou doznala,“ konštatovala polícia. Policajti zároveň zistili, že má zadržaný vodičský preukaz a od apríla 2010 má súdny zákaz viesť motorové vozidlá všetkých druhov na päť rokov.

Ženu už obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia, stíhaná je na slobode. Informoval o tom Daniel Džobanik z prešovského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu