Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prevrátené terénne auto zablokovalo R1!

Prevrátené auto blokovalo R1 Zobraziť galériu (3)
Prevrátené auto blokovalo R1 (Zdroj: Topky.sk)

ZVOLEN - Na rýchlostnej ceste R1 medzi Banskou Bystricou a Zvolenom sa vo štvrtok podvečer tvorili kolóny áut. Premávku zablokovala havária terénneho auta. Jeho vodič sa nezrazil so žiadnym iným vozidlom, ale prevrátil ho jeho vlastný vozík.

Zle upevnený náklad a silný vietor sa zrejme podpísali pod dopravnú nehodu, ktorá dnes zablokovala diaľnicu za Banskou Bystricou. Vodič (46) terénnej Toyoty z Bratislavy nezvládol riadenie a s autom sa prevrátil. Kolíziu spôsobil jeho vlastný prívesný vozík, na ktorom viezol plechy. Tie sa počas jazdy vzpriečili, prevrátili najskôr vozík a vzápätí aj auto.

„Príčinou dopravnej nehody bol fakt, že vodič sa dodstatočne nevenoval riadeniu svojho vozidla,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vodičovi ani jeho spolujazdkyni sa nič vážne nestalo. Hoci prišli na miesto nehody aj sanitky, bez pacientov sa vrátili do nemocnice. Škodu na vozidle, ktorú si spôsobil samotný vodič, odhadli na 16 tisíc eur. Alkohol za volantom policajti vylúčili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu