Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vinníčku havárie sanitky v B. Bystrici obvinia z usmrtenia

Vodička podľa polície nedala prednosť
Vodička podľa polície nedala prednosť

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Tragickú haváriu na banskobystrickom sídlisku Sásová mala spôsobiť vodička (44) Citroënu. Policajti ju dnes obvinia z usmrtenia.

Žena pri výjazde na hlavnú cestu z Ďumbierskej ulice na Novú cestu do Sásovej nedala prednosť zľava prichádzajúcej sanitke s majákmi a s vozidlom sa zrazila.

Sanitku následne odhodilo doľava, kde sa čelne zrazila s protiidúcim autobusom. Sanitku ešte odhodilo na chodník, predná časť auta zostala zakliesnená v autobuse. Zrážku neprežil lekár (57). Vodič (30) sanitky skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici, jeho zdravotný stav sa podľa posledných informácii zlepšil, informovala dnes banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Pri nehode sa v sanitke sa ťažko zranil ešte ďalší spolujazdec, v autobuse sa ľahšie zranilo päť osôb. S ľahkými zraneniami vyviazla aj spolujazdkyňa z Citroënu, vodička nebola zranená.

Polícia miesto nehody počas celej noci dokumentovala. Vodičke alkohol nezistili, na mieste jej zadržali vodičský preukaz. Škody na autách sú približne 31 tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu