Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tankovanie v Košiciach: Štyria bili jedného, mesiac PN

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Nočné tankovanie mladíka sa skončilo bitkou, mesačnou PN-kou a poškodeným autom. Alexander (20) chcel natankovať Opel Vectra v utorok krátko po polnoci na benzínovom čerpadle na Slaneckej ulici v Košiciach.

Tu sa stal obeťou útoku štvorice, ktorá ho podľa polície po konzumácii alkoholu fyzicky napadla.

„Týmto sa na mieste verejnosti prístupom dopustili hrubej neslušnosti a napadnutému mladíkovi spôsobili zranenia s dobou liečenia štyri týždne,“ skonštatovala polícia. Z ublíženia na zdraví a výtržníctva formou spolupáchateľstva obvinili Petra A. (25), Pavla A. (25), Štefana A. (18) a Miroslava E. (24) z Košíc. Štefana A. zároveň obvinili aj z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla, „nakoľko sa na benzínovom čerpadle následne zmocnil spomínaného Opla a s týmto odišiel smerom na sídlisko Nad jazerom,“ uviedla polícia.

Tam ho zastavila policajná hliadka. Koľko alkoholu mladíkovi zistili polícia neuviedla. Pri jazde obvinený poškodil tankovaciu pištoľ pohonných hmôt. Majiteľ čerpadla škodu zatiaľ nevyčíslil, na aute odhadli škodu na 800 eur. Obvinených stíhajú na slobode. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu