Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Valigura postriekal pracovníka benzínky a hrozil zapálením!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA – Tri roky nepodmienečne za zločin lúpeže vymeral dnes samosudca Okresného súdu v Banskej Bystrici 33-ročnému Máriovi Valigurovi z Brezna. V januári prepadol benzínku a chcel peniaze. Nakoniec sa uspokojil so škatuľkou cigariet za necelé tri eurá.

Valigura v januári tohto roka okolo 23:00 v Banskej Bystrici prepadol zamestnanca predajne na čerpacej stanici Shell blízko autobusovej stanice. Postriekal ho neznámou tekutinou a vyzval ho „navaľ mi všetky prachy, lebo ťa zabijem“. Zamestnanec pýtal od Valiguru igelitku, že peniaze mu do nej nasype. Valigura opakovane postriekal zamestnanca a chcel peniaze, lebo „ťa zapálim“.

Zamestnanec povedal, že peniaze dá, ale potrebuje igelitku. Keď Valigura videl, že peniaze nedostáva, vypýtal si cigarety a odišiel. Krátko nato ho zadržala bezpečnostná služba, ktorú tlačidlom privolal zamestnanec čerpadla. Rozsudok sudca vyhlásil po tom, ako schválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrela prokurátorka a obvinený Valigura. Verdikt je právoplatný, pretože súčasťou dohody je záväzok obvineného, že sa neodvolá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu