Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pri Šali sa mal utopiť 11-ročný chlapec, telo nenašli

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA - S rastúcou ortuťou teplomeru sa v poslednom čase zvýšil aj počet ľudí, ktorí hľadajú osvieženie pri vode. Kúpanie v prírode si však za posledný týždeň vyžiadalo minimálne tri ľudské životy. Naposledy sa v pondelok pravdepodobne utopil 11-ročný chlapec, ktorý sa pri Šali kúpal vo Váhu. Jeho telo zatiaľ nenašli, informovala dnes polícia.

"Polícia ho zatiaľ vedie ako pohrešovaného," povedala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Podľa internetového portálu TVnoviny.sk sa štvorica chlapcov išla kúpať, jeden z nich však nevedel plávať. Potápači prehľadávali úsek aj dnes doobeda, telo však nenašli.

Niekoľko ľudí sa v poslednom čase utopilo aj vo vodnej nádrži Ružín na východe Slovenska. Zatiaľ nezvestné je osemročné dievča, pod ktorým sa v piatok poobede prevrátila nafukovačka. Hoci bola iba niekoľko metrov od brehu, z vody už nevyplávala.

Ohrozené však nie sú iba deti. Koncom júna si chcel v Ružíne zaplávať aj 20-ročný mladík. Krátko po polnoci skočil do vody z loďky, no viac sa nevynoril. V Hrone pri Tekovskom Hrádku sa zasa cez víkend utopil mentálne postihnutý 29-ročný muž.

Pozornosť vzbudilo aj policajné pátranie po trojročnom dievčatku z Hlohovca. Jeho matka v minulom týždni najskôr tvrdila, že sa jej dcéra stratila na ihrisku, neskôr však priznala, že dievča spadlo do Váhu. Jej telo sa našlo na brehu rieky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu