Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Simonku z Hlohovca mala utopiť vlastná matka

Simonka Švecová
Simonka Švecová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Zásadný zvrat mal nastať v prípade nezvestnej trojročnej Simonky Švecovej z Hlohovca. Matku spolu so Simonkou mala zachytiť kamera mestskej polície a matka sa k činu priznala, uviedol portál sme.sk.

„Podľa zatiaľ neoficiálnej verzie matku zachytila kamera mestskej polície pri brehu Váhu v pondelok okolo deviatej večer. Údajne je na tomto zázname zachytená matka aj s malou Simonkou. Na záznam vraj upozornila istá pani z Hlohovca, ktorá videla matku malej Simonky v televízii,“ uviedlo sme.sk.

„Spoznala ju a polícii ohlásila, že túto ženu stretla v pondelok večer," cituje portál nemenovaný zdroj. Mestskí policajti si mali spätne prezrieť zábery z pondelka, ktoré mali dokazovať, že pri Váhu bola. Kamera je okolo 500 metrov od detského ihriska, kde ju matka údajne videla naposledy. Tá pre iný zdroj povedala, že si nepamätá, ako sa jej malé dievčatko stratilo. Údajne ju mal niekto fyzicky napadnúť, alebo mala odpadnúť.

„Okolo desiatej večer, hodinu potom, čo ju kamera zachytila, Simonku nahlásila ako nezvestnú,“ uviedlo sme.sk. Portál sa odvoláva aj na nemenovaný policajný zdroj, podľa ktorého „mala matka vlastnú dcérku hodiť do Váhu, pričom aj ona sama mala spáchať samovraždu. K tomuto činu sa údajne už priznala“.

Zástupca trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Ľuboš Homola však vyvrátil akékoľvek dohady a tieto špekulácie považuje za novinársku kačicu.

Pátranie po nezvestnom dievčatku zatiaľ pokračuje a policajti prečesávajú najmä okolie Váhu. Na pol šiestu zvolalo krajské policajné riaditeľstvo mimoriadnu tlačovú konferenciu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu