Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Banku vylúpil s dáždnikom a novinami na tvári

Lupič sa maskoval novinami Zobraziť galériu (4)
Lupič sa maskoval novinami

BRATISLAVA – Lupič sa maskoval oranžovou šiltovkou a novinami, ktoré si držal pred tvárou. Týmto spôsobom sa mu podarilo vylúpiť ešte v piatok po 16:00 pobočku banky na Mlynských nivách v Bratislave. Pracovníčka mu v obave o život odovzdala hotovosť 5 875 eur. Lúpež sa podľa polície obišla bez zranenia a páchateľ ušiel na neznáme miesto.

Dnes polícia zverejnila fotografie z priebehu lúpeže a popis páchateľa. Muž mal výšku približne 185 cm a chudú postavu. Oblečenú mal čiernu jogingovú súpravu s bielou značkou v tvare kosoštvorca. Maskoval sa oranžovou šiltovkou, slnečnými okuliarmi a novinami. Informoval o tom František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva. Na fotografii vidno mužovi dáždnik, ktorý mal prehodený cez ruku, na rukách mal pravdepodobne chirurgické rukavice. Obuté mal biele tenisky.

Polícia týmto žiada o pomoc pri pátraní. Akékoľvek informácie o páchateľovi a čokoľvek, čo by pomohlo k jeho stotožneniu, môžete oznámiť na číslo 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu