Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zavinil zrážku s piatimi zranenými a odišiel!

Hľadaný vodič pri nedal prednosť Škode Fabia
Hľadaný vodič pri nedal prednosť Škode Fabia

BRATISLAVA/TRNAVA – Vodič pravdepodobne na staršom červenom aute typu Opel Calibra spôsobil zrážku, pri ktorej sa zranilo päť ľudí a z miesta odišiel. Hoci sa havária stala už 7. mája, polícia po vodičovi stále pátra. K zrážke došlo o 14:30 h na juhovýchodnom obchvate v Trnave pri vjazde k Baumaxu.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, neznámy vodič šiel v smere od Bučianskej cesty, keď pri prechádzaní z pravého odbočovacieho pruhu k Baumaxu nedal prednosť tmavomodrej Škode Fabia. Tá išla v rovnakom smere v priebežnom jazdnom pruhu. Medzi oboma autami došlo podľa polície „ku kontaktu prednými časťami, pričom tmavomodrá Fabia musela náhle zmeniť smer jazdy a v protismere sa zrazila s Hondou Civic“.

Pri nehode sa zranil vodič Fabie a štyria pasažieri Hondy. „Šetrením polícia zistila, že auto, ktoré z dopravnej nehody odišlo, by mal byť Opel Calibra, červenej farby, staršieho roku výroby. Autu chýba jeden z plastových prahov, ktorý zostal na mieste nehody. V dôsledku nárazu bude poškodené a malo by mať otery a ryhy modrej farby,“ uviedla polícia.

Informácie, ktoré by mohli prispieť k rýchlejšiemu objasneniu nehody, môžu občania hlásiť na bezplatnom čísle 158 alebo na dopravnom inšpektoráte, či už osobne alebo telefonicky na čísle 0961 10 3523. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu